Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 11
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DIGI kábel TV
- Amazon Prime Video
- Nem sietett az EU-s hatóság, 6 éve történt hiba miatt büntette meg a Metát
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Asustor NAS
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
-
IT café
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
válasz d.tiborz #61003 üzenetére
Na, ők tudnak kretén dolgokat csinálni. Egy ismerősöm mesélte, hogy egy családi ház átadáson a telek sarkában találtak egy kb 1 m magas rombusz alapú betontömböt. Ötletük se volt, mi az, odahívták a kőműves brigád vezetőjét, aki megmutatta a tervrajzon, mit is építettek meg. Az északi irányt mutató jelet. A méretarány alapján számolták ki a méreteit, a magasságra is mondott valami számítást, kb mint Hofi viccében a 90-péntek=36.
-
Rick4
félisten
válasz d.tiborz #58413 üzenetére
Mással foglalkozom, ez csak egy plusz, de amikor a többivel megyek a postára, nem nagy ügy egy ilyet dobozba tenni és elküldeni, szóval részemről rendben van, apróba is feltettem, ha ott egyeztetünk, biztos megmarad minden fontos részlet.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Crabface
senior tag
válasz d.tiborz #56711 üzenetére
Értem, ezt nem vettem figyelembe. De erre is van megoldás: L alakú polc konzolt felfúrsz asztalra alulról és a VESA foglalatnál felcsavarozod. Így a gép vertikálisan áll. OBI, Praktiker rengeteg ilyen konzol van. [link]
"If you don't look back when you're walking away from your car, you bought the wrong one."
-
Qkackca
őstag
válasz d.tiborz #56708 üzenetére
AlzeErgo VEP110 fekete [link], My Wall VESA adapter Univerzális [link], Techly Kar VESA / rúd/ pult alatti mini PC tartó [link], Roline VESA adapter [link]
Árakat nem feltétlen néztem, de hátha ad egy-két tippetszerk: Mi a véleményed a gépről? Szemeztem vele én is, de deskmini lett belőle.
[ Szerkesztve ]
http://www.hwbot.org/user.do?userId=8629 | 'hét lakatlan faluban nincsen párja'
-
fatpingvin
addikt
válasz d.tiborz #54869 üzenetére
na, ez az X300-as chip ez valójában nem létezik, ez annak a marketinges megfelelője hogy a proci SoC módban, lényegében chipset nélkül működik.
amit a proci kezel azzal mennie kell, hacsak nincs valami BIOS whitelist.A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
PROTRON
addikt
válasz d.tiborz #54871 üzenetére
Manapság már kevesebb a probléma a ramok kompatibilitásával, de az említett Ballistix széria általánosságban gond mentesen el szokott menni a gépek 99.99999%-ban. Persze mindig lehet szabályerősítő kivétel, de elég biztos hogy menni fog.
A beállítások terén az automata "xmp" (amd-nél nemtom hogy hívja) elég szokott lenni mezei felhasználáshoz.[ Szerkesztve ]
Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.
-
Archttila
veterán
válasz d.tiborz #54869 üzenetére
Nálam mindig (reszben az altalad emlitett okok miatt) a reddit, sff, win-raid felhasznalok tapasztalatai alapjan tevodik ossze a QVL lista
Ezt a kittet hasznalom: Crucial Ballistix 16GB KIT 3200MHz [BL2K8G32C16S4B] manualis beallitasok mellett 3600 MHz-en. (nem a profile 3600)
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
Archttila
veterán
válasz d.tiborz #53830 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek! (kollégám nevében is)
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én idén már nem kívánok többet dolgozni, inkább szerelgetek egy kicsit[ Szerkesztve ]
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! ASUS ROG STRIX Z270-I GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! MSI MPG X570 GAMING EDGE WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! MSI H81M-E33 Alaplap H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! ASUS Z97-AR Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte GA-Q77M-D2H rev:1.0 LGA 1155 alaplap
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest