Aktív témák
-
Leftwitch73
csendes tag
Ha a rövidebb oldalára fordítom, totál semmi nem jön be. Hol lehet leírást találni ilyen házi antenna készítéséhez?
-
Leftwitch73
csendes tag
válasz
Doky586 #19341 üzenetére
Szia. Köszi a részletes leírást,majd próbálkozom. Sokkal jobban érdekelnének a b muxon lévő csatornák de ez van.11-12 kmre vagyok az adótól,az antenna dobozan az van hogy 30 kmig jó az adótól. Szóval valami nem klappol. Tudom hogy ez beltéri és gyengébb mint egy tetőantenna de ha már az a mux olyan szépen jön....szóval no comment...köszi a tájékoztatást.😀
-
Leftwitch73
csendes tag
válasz
Jester01 #19338 üzenetére
Szia! Igen mind a kettő megvolt. Elvileg jól csinálom meg ha lejjebb veszem az erősítést, azonnal kockasodik a kép. Szóval maxon van, az irány is jó.....az a fura hogy az egyik megahertzen tökéletes minden, a másikon meg kuka. A kép se hang. Létezik hogy az antenna rossz?
-
Leftwitch73
csendes tag
Sziasztok, eléggé láma vagyok a kérdésben, segítség kellenne. Vettem az emeleti hálóban lévő tv-hez egy szoba antennát, meliconi at55 típusút. Ezt tudja :
Description•
Reception of digital terrestrial TV signals (DVB-T), of High Definition Digital terrestrial TV signals (DVB-T HD) and of digital radio signals (DAB). Ready for optimal reception of the DVBT-2 signals.
•Special filters reduce interference from unwanted signals to a minimum.
•Power supply via adaptor (supplied) or direct from TV/decoder (if available) via the antenna cable.
•Gain adjustment up to 55dB. Extremely low noise factor of amplifier (noise figure MMIC <1 dB)
•Range of reception: VHF + UHF (174 ~ 230 MHz - 470 ~ 790 MHz )
Az a gondom vele hogy a légvonalban 12 km-re lévő Széchenyi hegyi adóból az "a" multiplex adasok gyönyörűen jönnek a szobában is (498Mh), a "b" viszont csak a szabadban megy, a szobában se kép se hang (634Mh). Pláne úgy furi hogy az utóbbit ha jól láttam nagyobb energiával sugározza. Miért van ez? Köszi a válaszokat és bocsi hogy ilyen láma vagyok. 🤔
Aktív témák
- GARIS/AKCIÓS PlayStation 5 825GB (CD-S kiadás)
- Eladó alig egy hónapos ITX irodai konfig i5-14400-32GB RAM- 512GB SSD (számlával és garival)
- Playseat gearshift holder váltótartó
- Hibás? Dell 7410 laptop (13,3FHD/i5-G10/16GB/256SSD/Good)
- Kedvező ár! Lenovo ideapad 320 laptop (15,6FHD/I3-G7/4GB/256SSD/Magyar)
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest