Aktív témák
-
-
nagyúr
-
harsanyiz
aktív tag
SELTEKA TC-402HD média lejátszó, dvb-t+conax kártya fogadó.
1 hónapja használom, eddig teljesen megelégedve.
MKV filmeket lejátszik, bár nem mindegyiket, felirat egyenlőre nem támogatott.
Vettem fel fizetős csatornáról teszt képen, az új softtal semmi problémát nem észleltem.
24ezerért árulják. -
eziskamu
addikt
Szerintem az a ritka, ha egy STB nem rendelkezik médialejátszó funkcióval, de azt egyiktől se várd, hogy Matroska konténert (bár azért már az alsó kategóriában is gyakran támogatják az mkv-t, de pl nincs mindig hang, vagy némelyik fájl el se indul) és killa-sample minőségű cuccot is tudja játszani.
Annyi elvárható, hogy a régi 1-2 CD-s AVI-k valszeg menni fognak, a többi kérdéses, olvasni kell további teszteket az adott lejátszóról.[ Szerkesztve ]
-
eziskamu
addikt
Mintha nem bírná a HD adókat. Amik kimardtak mind 1080i-s felbontásban sugároznak (M1,M2, sima Duna, mégha a műsorforrásaik nem mindíg HD felbontásúak is, de azokat meg felskálázzák). Firmware-t kéne frissíteni.
Hoppsz most nézem, hogy USB-s tunerrel nézed. Akkor szimplán csak gyenge a géped. A HD adásokhoz Core 2 (esetleg Core2 architektúrás 2 magos Celeron/Pentium 2 GHz fölött) vagy 2 magos Athlon (inkább Athlon II vagy Phenom I-II 2,2 GHz felett) kellene minimum fél giga rammal, hogy minden simán menjen. Persze program függő, van ami ki tudja használni az újabb videókártyák H264 dekódolását.
Lehet menne egy magos processzorral is, de akkor az legyen legalább 2,5 GHz feletti az említett architektúrákon (mert pl, Pentium 4 esetén bőven 3 GHz feletti órajel kell a biztos működéshez, de ugye spéci TV programmal, amire rá lehet kényszeríteni pl. a CoreAVC codeket, lejjebb szorítható a gépigény)[ Szerkesztve ]
-
club1
veterán
Mivel az Autonómia és a TV2 a két külön mux-on vannak, ezért ez nem vételerősség probléma, hanem dekóder probléma lesz. Ez az antenna - ha vízszintesen és függőlegesen jól van beállítva és nincs hegy az adó és az antenna között - gyönyörűen kell az analóg csatornákat is behozza (főleg ebből a távolságból).
-
ludla
őstag
Szia! Én is sokat jártam ez ügyben, hogy megfelel e és én azokat a válaszokat kaptam hogy a széles sávú lepkék nem igazán a DVB-T re van kitalálva és nem lesz tökéletes az adás. Tapasztalat nekem is jelenleg lepke van, és le kell cserélnem mert hiába 100% minden állandóan akkor is kockázódik, hang kimaradás stb...
Tehát érdemes inkább többet rá áldozni egy jó antennára, ami valószínű hogy nem okoz csalódást. Én anyáméknak egy Synaps AHD343 vettem légvonalba 65 km re van a adótorony és így is tökéletesen fogja az adókat.
Magamnak meg Signal HDA-5000 lesz mert 600m re vagyok és ez kicsi nem sok helyet foglal.https://www.facebook.com/groups/blackPantherOS/
Aktív témák
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- PlayStation 5
- Honor 200 Pro - mobilportré
- ASUS Zenbook A14: Ez így szinte tökéletes
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- Zsír HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/256 FHD IPS SURE VIEW
- 1TB Western Digital SN850X M.2 PCIex4 SSD (WDS100T2X0E) ÚJ!!! 36 hónap garancia
- Intel Core i5-12400F LGA1700 OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- AMD Ryzen 7 5700X OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- Eladó Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm Bluetooth
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest