Hirdetés
Aktív témák
-
regvoltrossz
aktív tag
A mostani félkarúval nyert már innen valaki?
Decemberben többen is nyertünk innen -köztük én is-, most meg még olyan sem volt az elmult napokban, hogy két azonos ábra kerüljön egymás mellé, nemhogy három!Oly korban éltem én e földön, mikor a majom visszaszállt a fára,a százrészes tévédrámák közé,hol a hős daliás menedzser, lő, sose fél,s az elhagyott nő könnyek közt kefél. [Orbán Ottó]
-
darvinya
titán
Új Foci tipp játék.[link]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
azbest
félisten
válasz Gabesz87 #14041 üzenetére
Szerintem teljes félreértésről van szó.
Kezdjük ott: az amikor beltéri pontosan milyen? Dvb-t -hez való?
Az 57 frekvencia dvb-t szóhasználatnál nem csatornát, hanem mux-ot jelent. A failed azt jelzi, hogy egyik frekvencián sem talált értékelhető jelet.
Szerk: közben láttam az előttem lévő kommentedet.
Nézd meg, hogy nem kábeltévés módban kerested-e a csatornákat. Neked TERRESTRIAL avagy dvb-t kell.Az erkényről pedig bal vagy jobb oldara van akkor 1-1 adótorny, ha jól értelek. Tedd ki oda az antennát.
[ Szerkesztve ]
-
Gabesz87
veterán
válasz darvinya #14044 üzenetére
Nem én rajzoltam be A mindig TV honlapról van a kép.
Akkor nem tudom, a beltérin mit kéne csinálnom. Nem nagyon vágom, mert kb. évente egyszer van használva az a box, ha a vendégszobában van valaki. AZ ottani TV-ben még nincs MPEG-4 dekóder, úgyhogy muszáj voltam venni valamit. Ilyen amúgy a box.
Amúgy valószínűleg lefedettségi illetve vételi probléma lesz, mert régen, amikor volt egy USB-s TV Tuner kártyám, F1-et néztük úgy, hogy laptoppal összekötve a TV Tunert, egy 5méteres USB kábellel kitettem ugyanezt az antennát az erkély közepére, és úgy működött Igaz, nem volt tökéletes, néha megállt, szaggatott a kép, de ment.
[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
válasz darvinya #14044 üzenetére
"Széchényi hegy nem Gellért hegy felé van"
Pedig pont arra van. Hacsak azóta nem helyezték át.
Egyébként lehet annyira gyenge a jel, hogy csak a csatornalistát találja meg. Én amikor megvettem az USB-s tunert, elsőre a saját botantennájával próbáltam. Na, akkor jártam így, hogy a csatornákat megtalálta, de többre nem volt képes.
-
darvinya
titán
válasz Gabesz87 #14041 üzenetére
Itt beltéri hiba lesz, mert ha már lát csatornát akkor van jel, lehet szaggattottan, de van.
Viszont a failed a hozzátartozó kodek, stb. hiányát jelöli.Széchényi hegy nem Gellért hegy felé van.
[ Szerkesztve ]
-
Gabesz87
veterán
Sziasztok. Támadt egy olyan ötletem, hogy az egyik TV-nknél lévő Amiko beltérit egy Somogyi FZ4 típusú szobaantennával összekötöm a projektorommal, és ott nézzük néha ez EB-t. A gondom az, hogy a jelek szerint nem nagyon van benti lefedettség, mert keresésénél ugyan 57 csatornát lát mindig (vagy legalább is azt hiszem, azok csatornák...frekvenciák vannak mellé írva keresésnél, úgy vélem), de failed üzenet van mögöttük, és a keresés végén azt írja, hogy nincs elérhető csatorna. Társasházban lakunk, a mindig tv honlapján lévő lefedettségi térkép alapján a címünkön kültéri antennával fogható adás. Feltételezem ez lehet a gond, ezért nem találok semmit. Az antenna közvetlenül az erkélyajtónál van, kifelé néz, de hiába....gondoltam, megkérdezem, van-e valami ötletetek, vagy valóban csak kültéri antennával fogható adás!?
-
azbest
félisten
válasz doberman #14038 üzenetére
olvasni és értelmezni tudni kell
"Regisztráljon vagy lépjen be meglévő regisztrációjával és töltse fel aktív MinDig TV Extra kártyakódját!"
Arról nem is beszélve, hogy kipipáltad a szabályzat elfogadását, de ezek szerint nem olvastad el. Azért, ha az ember szerződést köt, nem árt elolvasni, mit ír alá. -
fezsoo
aktív tag
Kedves Ügyfelünk!
[Pörgessen a focis félkarú rablóval], hogy Öné lehessen egy a 250 Világjáró vagy a 350 Aktív+ kiegészítő csomag közül, egy hónapra, vagy az 5 db eredeti Adidas UEFA EURO2016tm „Beau Jeu” és a 100 db UEFA EURO2016tm replika focilabda egyike.
2016. június 10. – július 10. között hűségpont beváltása nélkül is nyerhet!
Ulefone Armor 21; Hp 8440p; HISENSE 58A7100f
-
interstate76
addikt
-
freeknight
őstag
válasz interstate76 #14033 üzenetére
Okés, köszönöm mindkettőtöknek!
-
Watt25
veterán
válasz freeknight #14032 üzenetére
MindigTv-n nincsen semelyik csatorna sem duplázva. Ami HD, az csak HD-ben van.
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
interstate76
addikt
-
freeknight
őstag
Sziasztok!
A szabadon fogható műsorok között ott van az M4 HD?
Csak azért, mert a mindigtv weboldaláról ez nem derül ki egyértelműen, logó szerint csak az sd, kiírás szerint a hd is. -
Gercsi
tag
2016. június 10 – július 10. között Foci Játék a Mindig Nyer oldalon. Focilabdát és kiegészítő csomagot lehet nyerni.
Egy jó sakkozó mindig tudja, melyik bábut áldozza fel, és mikor.
-
MrTwister
őstag
válasz Watt25 #14028 üzenetére
Csak hidegfront után, tiszta időben, hiszen kb. 50 km.-re van Nyíregytől Tokaj. Most például nem.
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
MrTwister
őstag
válasz Watt25 #14026 üzenetére
Sajnos igen, de kb 40-50%-ban takarják csak a kilátást. Nem is tudom van e olyan hely egy ilyen nagyvárosban ahol 100% rálátás van a hegyre, persze a 4-10 emeletes házak felső emeletei kivételt képeznek. Egyébként ez egy kertvárosi rész ahol lakom Nyíregyháza É-i részén, tiszta időben látható a tokaji hegy az erkélyemről. A mienk egy egyemeletes családi ház és én az emeleti erkélyről fogom az adást.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
MrTwister
őstag
válasz Watt25 #14024 üzenetére
Akkor most vehetek egy negyediket! Most már akkor megveszem a legnagyobbat, legerősebbet! Pl.:[link] Ez jó lesz? Megerősít egy szaki? Akkor rendelem csak, hiszen 11 ezer Ft. Erkélyre megy, sajnos nincs közvetlen rálátásom a tokaji hegyre, magasabb háztetők nem messze belelógnak az antenna és a hegy közé. Hátha sikerülne most már szaggatás mentesen fogni az M1 HD-t
[ Szerkesztve ]
-
MrTwister
őstag
Samsung full HD TV kb 3-4 éves típús, Strong SRT ANT 45 kültéri antenna, 90 decibeles SAT kábelek, Nyíregyháza É-i részén lakom, antenna belőve horizontálisan Tokajnak, ez már a 3. antennám eddig 2 beltéri volt, M1HD, Duna HD, M4 HD kockásodik szinte nézhetetlen ugyanúgy, m2 HD, tv2, rtl tökéletesek, mi a hiba?
-
Good2881
csendes tag
válasz BUKSIKA75 #14018 üzenetére
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy van egy Digi Tv-s set top boxunk. (kártyás) Amennyiben veszek a Mindig Tv-s kártyát az úgy működni fog? A Mindig Tv-s adásokat előfizetés mellett kódolja a Digi Tv-s set top box?
(Költözünk...viszont kellene valami Tv csatorna az új helyen és nincs nagy kedvem külön 8-10 ezerért set top boxot venni)
Köszönöm.
-
Zlcsi
senior tag
válasz darvinya #14012 üzenetére
hát rá állítottam (pont ellentétes irányban volt )
de csak ugyan azok a csatornák jönnek be, az m2 hd olyan éles mint a tű, de ami a lényeg lenne az M4 az nem jön be a listában.
Ránéztem a kódolt csatornákra is, ott is nagyon sokat lát.Nem tudom, hogy hogyan lehetne rákeresni a 610-es frekvenciára ez igazából egy dvblink-es nas-hoz csatlakoztatott eszköz és keresésnél ilyeneket ír ki hogy:
498000,,,8,QAM64
642000,,,8,QAM64
658000,,,8,QAM64és így tovább felfelé
ezeket talált adókat:
498000,,,8,QAM64 (16db)
746000,,,8,QAM64 (16db)
770000,,,8,QAM64 (12db) -
Kernel
nagyúr
Ahogy a képen is szerepel, a rövidebb direktorok (vízszintes pálcák) állnak az adó felé, a polarizáció ugyanúgy vízszintes.
Manuális keresésnél próbálj beállni a 38-as csatornára (610 MHz). Figyeld a kijelzett térerőt / jelminőséget, közben mozgasd az antennát maximumra.
Automatikus keresésnél átugorja a túl alacsony jelszintű csatornát.
[ Szerkesztve ]
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
darvinya
titán
Neked szerintem Széchenyi hegy felé kellene állítani az antennát.
-
Zlcsi
senior tag
válasz darvinya #14007 üzenetére
Nem mindegyik torony sugároz mindent?
Törökbálinton lakok, a lefedettség térkép szerint tető antenna kell (ISKRA P - 20 UHF LOGPER szélessávú antenna), az stimmel, minőségi kábel és csatik stimmelnek. (még egy mínőségi 16db-es erősítő is van bedugva)
Amelyik adó bejön azok gyönyörű szépek, de engem csak az M4 érdekelne, a többi nem, és azt nem látja.
Lehet nagyon hülye kérdés, de melyik "végének", vagy oldalának kell az torony irányába állnia, és melyik tornyot próbáljam belőni ha az M4 hiányzik?
-
Zlcsi
senior tag
Sziasztok!
Milyen csatornákat kéne "látni" az antennának?
Nekem ezeket látja:
C8 (nem tudom mi azt mondja, hogy este 8-tól van adás)
Dataservice_B
Dataservice_C
Dataservice_E
Euronews Teszt
M2 HD
Mindig tv plusz info
RTL klub
TV2Elvileg ami hiányzik az az M1, M4, Duna
Mit kéne csinálnom, hogy lássa azokat is?
-
bendegruz
őstag
most,hogy az rtl és a tv2-ért is fizetnie kell a kábelszolgáltatóknak,kiváncsi vagyok a mindig tv-nél hogy lesz?
mert ugye ez a két adó a szabadon fogható adók közt van...beteszik majd az alap vagy családi csomagba?
Asus Rog Strix Scar III
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Politika
- Okos Otthon / Smart Home
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iOS alkalmazások
- További aktív témák...
- Új Asus ROG Strix G15 WQHD 165Hz Ryzen9 6900HX 16GB 512GB Nvidia RTX 3080 8GB 150W Win11 Garancia
- DJI NEO Fly More Combo (FMC) drón szett - 2 év Care Refresh biztosítással
- iPhone 13 Pro fehér, kártyafüggetlen 256GB, 93% akku, szuper állapotban
- Bomba áron új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest