Hirdetés
Aktív témák
-
lócitrom
őstag
válasz sopruk #18033 üzenetére
ha a Thomson tévéről volt szó, akkor de, van benne foglalat modulnak. lanyha érdeklődéssel is 2 perc alatt kiderül a keresések alapján...
(#18048) fezsoo
ennek köze nincs ehhez. bár nem tudom ezt honnét veszed, ezt mobilszolgáltatókon kérik max számon. tájékoztatás és kiküldés miatt kell nekik a pontos adat, nem másért.(#18049) bendegruz
hát ezen nem nagyon kéne szerintem gondolkodni, ha ekkora prioritás a tévézés. bár Dikh TV az ott is van. nem valami nagy kár az Echo-ért, de szó nem esett arról, hogy egyik helyett jött volna a másik. a szellemi toporzékolás folytatódik a hírTV-n, ha ennyire vágysz rá.készülékcseréről úgy általában: minden egyes nyamvadt kártya után adnak készüléket. tudom, nem a hitelességéről híres a szolgáltató, de jelenleg ezt kommunikálják és ennek eleve csak így lenne értelme. tök mindegy, hogy van-e vagy nincs vagy saját készülék, ha nem képes a kódolásra, akkor a szolgáltató ad megfelelőt.
Stop Destroying Videogames >>> https://eci.ec.europa.eu/045/public/#/screen/home - „the cake is a lie” - mi band 4 fordítás: https://bit.ly/miband4hu - mi band 5 fordítás: https://bit.ly/miband5hu - mi band 6 fordítás: https://bit.ly/miband6hu
-
bendegruz
őstag
Én nagyon gondolkodom hogy valtok digire.
Ez a dikh tv nagyon kiverte s biztositekot nalam
Nem mintha bajom lenne velük, de a legszarabb csatornakinalat ami a mindigtv-nel van, erre ezt adják be az echo tv helyett…. Hát no comment :DAsus Rog Strix Scar III
-
azbest
félisten
válasz azbest #18045 üzenetére
ja, 8 dolcsi alatt eleve scartosok is vannak (hdmi to scart varázsszavakra)
Az usb-dc tápcastikkal lehet közvetlenül a box usb csatijáról is kaphatnak áramot, ha van neki.
bul07: jó hogy felhoztad, anyám box-án most scart-ról megy ki a hang hangszórókra, mert dvi csatis monitort tettem oda tévé helyett. Jobb, ha felkészülök ilyen esetre is
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz azbest #18045 üzenetére
Az új bokszról tudni már valamit?
Scart csatlakozó lesz rajta szerintetek, mert ha nem az nekünk nem jó, itt a munkahelyen régi csöves tv van, scart kábel
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
azbest
félisten
Lett közben egy külön oldaluk az átállásról, picit talán csepegtetnek infókat ott
https://mindigtv.hu/atallasez így elég érdekes:
"Az új dekóder a későbbiekben képes lesz az internetre is kapcsolódni, ezáltal új funkciók lesznek elérhetők: visszanézhető adás, online videótéka, egyes lineáris SD csatornák esetében egy gombnyomással lehetővé válik a HD-re váltás, stb."Ha tippelnem kéne, akkor talán hbb képes szoftvere lehet a leendő boxnak. Ahogy most is natgeo és natgeo wild esetén elvileg megy az, hogy hbb-re váltva elindul 720p online streamről az antennás sd helyett [link] Talán valahogy a videotárat is hbb-vel oldják meg, legalábbis úgy tudhat kompatibilis lenni az okostévékkel is a saját boxukon kívül.
Egy tavaszi cikket dobott a google, csehül van, de google translate segíthet. Van benne egy link pdf listára 20 boxról, amelyek képesek hbb-re.
Persze lehet ennyi darabhoz már saját brandelésű modelt is kérhetnek a gyártótól.(#18046) bul07
hivatalosat nem láttam sehol még, csak amit ide szerkesztettem, cseheknél folyó dolgokról találtam.
A scart miatt ne izgulj szerintem. A hdmi-av konvertereket most is megtalálni 4 dolcsi körül a kínaiaknál. A butábbik scart is ilyen jelet használ, max egy passzív adapter kell hozzá. De lehet van eleve scart végű változat is.[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz fezsoo #18043 üzenetére
Azért kell hogy jövő évben kezdődő átállásnál, eszköz cserénél mit küldjenek
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
fezsoo
aktív tag
Sziasztok.
Olvastáttok a 99.es csatornán, hogy adategyeztetés miatt, a 1211-et fel kell hívni?
Elérte őket is ez, mint a bankoknál ami volt.Ulefone Armor 21; Hp 8440p; HISENSE 58A7100f
-
Márklár
tag
-
azbest
félisten
válasz Márklár #18040 üzenetére
Biztosan van hasonló. Ahogy nézem például az amiko impulse h265 t2/c oldalán azt írják, hogy 5v/1A külső tápegysége van - ez gondolom kiváltható lehet szivargyújtóssal is. Van videós bemutató is róla [link]
Barkácskedvűen valami raspberry pi vagy más hasonló kártyapécés, smartcard readeres linuxos megoldást is készíthetnek, amire wifin kapcsolódva telefonról, tabletről nézhetővé válhat az adás. Így nem kell a járműben fix helyen lenni a nézéshez. Bár, akkuról nem feltétlen hagynád működni folyamatosan, kapcsolgatni meg macera. Az amiko is pici és valami hálózatos képessége is van.
Használod már a kódolatlanokkal a tévét? Fuvarozó vagy? Csak azért kérdem, mert akkor már van tapasztalatod, hogy tényleg használható lesz-e. Azt érdemes még belekalkulálni, hogy a kódoltak más frekvenciákon is jönnek, aminek a vétele nem biztos, hogy ugyanolyan erős. Bár valsz jelszintet és minőséget a kódolt - képet nem adó - csatornán is lehet nézni talán a tévé menü infó részén.
[ Szerkesztve ]
-
Márklár
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni az alábbi probléma megoldásához.
Adott egy hordozható Tv. (Kicsi, tablet méretű, 12V.) Szeretnék kódolt adásokat nézni rajta, de nem box-al, hanem a kártyát szeretném csatlakoztatni hozzá. Kártya fogadó nincs rajta. Tudtok erre valami megoldást?
A Tv-n az összes teszt adáson van kép és hang, tehát tudja az új kódolást.Márklár
-
azbest
félisten
válasz sopruk #18035 üzenetére
Szerintem elsőre is egyértelműen leírtam: a mostani boxszal használod tovább a meglévő előfizetést, hdmi kábellel rákötöd a tévére. Használjátok, ahogy eddig. A box típusa nem látszik a hátuljából, de ott a hdmi csatlakozó, az, hogy digitális videó kimenet nevet írtak rá, nem érdekes. A kép alapján talán egy wayteq hd-95cx [link]
Jövőre változás lesz a szolgáltatásban ősztől. Év elején megbeszéled az ügyfélszolgálattal, hogy kérsz ingyen boxot az átálláshoz, amit majd kiküldenek valamikor jövő év során a hírek szerint.
Webshopok szerint a tévéd is tudja kezelni az új T2 h.265 rendszert, amit jövőre vezetnek be. Ennek érdemes utánanézni, hogy tényleg így van-e. Lehet, hogy kérhetsz ingyen box helyett ingyen ca modult, amit a tévé erre szolgáló slotjába lehet dugni. Ezt az ügyfélszolgálattal kell majd leegyeztetned.A múltkor linkelt hír szerint a kiosztott box képes lesz későbbi netes szolgáltatásuk használatára is, szóval lehet plusz dolgokat is tudhat majd a tévénél. De ez majd kiderül később.
[ Szerkesztve ]
-
-
sopruk
senior tag
válasz Doky586 #18032 üzenetére
Szóval akkor nem tudom jelenlegi állapotban összekötni a boxot- a TV-vel
Akkor viszont inkább visszamondom a TV-t
Mert úgy tudom, csak augusztusban cserélik ki ingyenesen a jelenlegi box-okat
Nem szeretnék többet költeni rá, mint amennyit muszáj
Inkább várok egy évet.
De javíts ki ha valamibe tévedek
Köszönöm a segítséget! -
-
sopruk
senior tag
válasz Doky586 #18030 üzenetére
Na jó, de hova teszem a MindigTv előfizetés kártyáját?
Jelenleg egy régi képcsöves Tv üzemel és fölötte ez a box, benne a MindigTv kártya.
Sajnos teljesen le vagyok maradva ezekkel a dolgokkal. Úgy tudom vagy box kell ezzel a kártyával, vagy valami CA modul. De az utóbbi meg nincs ebben a TV-ben...[ Szerkesztve ]
-
-
sopruk
senior tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni. Jelenleg egy ilyen set-top-box-unk van otthon, (régebben fotóztam le)
kép1
kép2Hirtelen felindulásból, akciósan rendeltem egy ilyet TV-t szülőknek
THOMSON 32HD5506 SMART LED TV
ÁK
Úgy emlékeztem hogy van a beltérin HDMI, de előkeresve a fotót látom, hogy nincs.
Nagyon nem értek a csatlakozókhoz. Össze fogom tudni csatlakoztatni a beltérit a TV-vel?Előre is köszönöm segítségeteket!
-
bul07
nagyúr
válasz vpanangin #18024 üzenetére
Én régebben beszéltem velük(10hó közepén), de mindjárt visszahallgatom
Arra a kérdésre hogy minden kártyához küldene e az volt a válasza hogy igenDe azért még figyelem a híreket meg lehet majd felhívom őket
-
bul07
nagyúr
válasz vpanangin #18022 üzenetére
Telefonba nekem azt mondták hogy kártyánként fogok kapni
1eszköz van amúgy tőlük eredetilegMindenképp fel kell hívni őket adategyeztetés ürügyén és kérdezik hogy mi kell
Én már hívtam őket de januárba azért felhívom őket hogy biztos legyen , már ha nem lesz egyértelmű információ valahol
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz azbest #18020 üzenetére
Hú már megijedtem hogy szerelőkkel akarják telepíteni az új eszközöket
Mert papíron ugye a címemen kellene használni, valósába a három kártya 3 külön helyen van, sőt az egyik még országhatáron kívül van Romániába
[ Szerkesztve ]
-
azbest
félisten
Nocsak, tettek ki híreket a jövő évi tervekről [link]
- A MinDig TV ingyenes kínálat tekintetében nem lesz technológiaváltás, ahogy ezt eddig is tudtuk. A szabadon foghatók maradnak ahogy most.Előfizetőknél
- az előfizetői eszközpark 2020 első féléve során teljesen megújul, korszerű dekóderek kerülnek kihelyezésre, melynek költségeit az AH állja. DVB-T2 HEVC. Képes az internetre is kapcsolódni, ezáltal új funkciók lesznek elérhetők, mint például a visszanézhető adás vagy az online videotéka.
- online mindiGO TV további népszerű kereskedelmi csatornákkal bővülhet, valamint új lekérhető tartalmak és csomagok is elérhetővé válhatnak.
- mind az öt multiplex elérhető lesz az összes, közel 100 telephelyről, ezáltal gyakorlatilag az ország minden részén elérhetővé válik a fizetős kínálat
- Az AH tervei szerint jövő ősztől további HD-minőségű csatornák is megjelennek a kínálatban, megújulhat a fizetős kínálat és még rugalmasabb előfizetői konstrukciók állhatnak rendelkezésre. - gondolom több kisebb csomagból lehet kombinálni, meg felárért hd. Érdekes lesz, hogy hány csatornát mekkora tömörítéssel nyomnak bele. -
bul07
nagyúr
Dec 1-től nézzétek a mindignyer oldalt naponta, 600db nyeremény lesz egész hónapra
-
Ronyn
senior tag
Hol lehet olyan CA modult venni, Euronicsban nincs, Médiamarktban árulnak?
Ego sum... Ronyn 🧔
-
Jester01
veterán
válasz Dan-szan #18015 üzenetére
Antenna vagy kábel. Pl. a szél elfújta a jó irányból mert meglazult a bilincs, vagy beázott a kábelcsatlakozás. A beltéri magától nem fog elromlani így szerintem. Persze egy érzékenyebb beltéri lehet, hogy tudná kompenzálni a rosszabb vételi viszonyokat.
[ Szerkesztve ]
Jester
-
Dan-szan
senior tag
Üdv.
A szüleimnél jellemzően rossz időjáráskor kockásodik,szakadozik a kép. Én elsősorban az antennára gondolok mint fő hibatényező,de a beltéri is több mint tíz éves és ez elbizonytalanított.
Így nem vagyok biztos benne hogy hol kezdjem. Mit gondoltok erről?Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
assemble
addikt
válasz Jester01 #18013 üzenetére
Kosz, ez a verzio nem mukodott, de egy regebbi igen: 5.0.7.
Az a baj h csak telefonra van optimalizalva, tehat a taviranyitoval iranyitani gyakorlatilag lehetetlen, egy videot se lehet elinditani benne. Ha az ember tavolrol tudja iranyitani egy egerrel, ugy mukodokepesnek tunik a dolog. -
assemble
addikt
Valaki nem tudja, hogy, a hivatalos alkalmazast (Mindigo TV) Play store-on kivulrol honnan lehet leszedni? Apkmirror-on nem talalom, nehany mas oldalon latom, de nem tudom azok mennyire megbizhatoak. Egy fire stick 4k-re probalnam meg feltenni, remelhetoleg mukodne..
-
tthom
senior tag
válasz kisscom #18010 üzenetére
Köszönöm! Libreelec (Linux) használnám, ott talán nem kell régióval foglakozni, mint a saját szoftverében. Lehet rendelek egyet, aztán meglátom. Ha beválik, akkor majd még többet. Nem találok értelmes USB tunert, gondoltam ha xbox hivatalos kiegészítő, akkor csak ellenőrzött minőség.
[ Szerkesztve ]
-
tthom
senior tag
Én se értem, de több helyen olvastam értékelésben, hogy Magyarországon nem működik, ezért kérdeztem. Persze simán lehet, hogy ügyetlen a felhasználó. Amúgy DVB-Tből is van többféle, vagy mittomén nem fedi le a mi frekvenciáinkat, vagy akármi lehet. Pontos specet nem találtam hozzá.
-
tthom
senior tag
Sziasztok!
Nem próbálta valaki véletlenül a MindigTV vételét Xbox One USB tunerrel? Néhol azt olvasom, hogy megy vele, néhol azt, hogy nem megy.
Thx! -
-
Watt25
veterán
válasz lócitrom #18001 üzenetére
A kábeleket nem számokkal jelölik.
Digitális átvitelről van szó, gyakorlatilag csak parasztvakítás az aranyozott HDMI csatlakozó. (Ha nincs jól látható jele a rossz kábelnek (pöttyök a képernyőn, elsötétülő kép), akkor az aranyozottól sem lesz jobb a kép.)[ Szerkesztve ]
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
lócitrom
őstag
válasz Humbucker #18000 üzenetére
hát ha nagyon biztosra akarsz menni meg esetleg előretervezel, akkor 2.1-es szabványú kábelt érdemes keresni. de csak mert ez már annyi mindent kezel, hogy később sem lesz haszontalan. HDR, HLG, 8K+, Dolby Atmos, magas képfrissítés. bármire jó lehet egy ilyen kábel. az aranyozás hiánya nem tudom manapság mekkora problémát jelenthet. de az arany jó vezető, ezért mellélőni vele nem lehet.
[ Szerkesztve ]
Stop Destroying Videogames >>> https://eci.ec.europa.eu/045/public/#/screen/home - „the cake is a lie” - mi band 4 fordítás: https://bit.ly/miband4hu - mi band 5 fordítás: https://bit.ly/miband5hu - mi band 6 fordítás: https://bit.ly/miband6hu
Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Egyre több pletykában merül fel az Intel eladása
- A KOReader ebook olvasó program
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Napelem
- Szerviz topik
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Házimozi haladó szinten
- Saab, Volvo topik
- Legacy of Kain: Soul Reaver 1 & 2 Remastered teszt
- További aktív témák...
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- Apple Macbook air 13 m1 8gb 256gb gyári garanciával
- Intel Core i7-8700K + ASUS ROG MAXIMUS X APEX Alaplap
- Hyperx Alloy Origins Core (TKL, linear red kapcsoló)
- HP EliteBook x360 1040 G8 (407P5UC) - ÚJ 14" üzleti notebook - i7, 16GB, W11 pro - Touch, 1000nit
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest