- A Holdra vinnék az adatközpontokat
- A felhőből segítik az automatizált tőzsdézést az új AI-modellek
- EU: a Facebook, a YouTube és az X is többet tesznek a gyűlölet ellen
- Donald Trump a tech szektort is felkavarja, Musk vihetné a TikTokot
- A fizetett hirdetésekre nem terjeszti ki a Meta a közösségi jegyzeteket
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- C# programozás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Microsoft Edge (a Windows Internet Explorer utódja)
- ASUS routerek
- Crypto Trade
- Kilőtt Trump új kriptopénze
Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz azbest #20049 üzenetére
Mondjuk igen a Mozi+-on fekete kép de hang az van, na majd később csinálok egy újrahangolást
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
-
bul07
nagyúr
válasz azbest #20047 üzenetére
1óra múlt és eddig semmi, megy az adás rendesen
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Most éjféltől lesz a leállás?
-
fezsoo
aktív tag
válasz UberMutant #20040 üzenetére
Mindenki várja. Mert most lessz tiszta hogy milyen is lessz ezek után a Mindigtv!
Ulefone Armor 21; Hp 8440p; HISENSE 58A7100f
-
Joe_Muad_Dib
tag
Skacok van itt Philips-es? Olyannál van a tévé aki nem ért hozzá ha esetleg újra kell hangolni. Mediacard van benne, gyönyörű a kép és minden csatorna megvan; a menüjében direkt az automata csatornafrissítést állítottam be, az ilyen esetek miatt, mint a vasárnap hajnali akció. Valami Philips guru megnyugtatna hogy nem kell elmennem vidékre újrahangolnom a tévét?
-
törölt tag
válasz fezsoo #20039 üzenetére
Szombat éjjel sokan fognak anyázni..Pl. akikre rásózták a régi Amiko Impulse stb-ket. Az egyik üzletlánc is rendkívül jutányos áron hirdette, de a leírás és képek egyértelműen az új h.265 típusra utaltak, külön kiemelve az átállást. Berendeltem egyet, szerencsére személyes átvétellel, így azonnal visszadobhattam, mikor kiderült, hogy persze a régit adták volna. Ha valaki nem ért hozzá, simán beszopja...
-
fezsoo
aktív tag
válasz Tamagocsi123 #20038 üzenetére
MinDig TV-sek és MinDig TV Extra előfizetők figyelem!
Szeptember 6-án technológiaváltás miatt leállás várható az Antenna Hungária szolgáltatásában
Szeptember 6-án utolsó állomásához érkezik az Antenna Hungária technológiaváltása. Az első szakaszban valamennyi vételkörzetben DVB-T2 technológiára váltott a szolgáltató, a második – és egyben befejező – szakaszban pedig a HEVC kódolást vezetik be a fogyasztói élmény növelése érdekében. Ezzel egyidőben további két új vételkörzetben – Kékesden és Mosonmagyaróváron – indítanak földfelszíni televíziós szolgáltatást. Az említett körzetekben a felhasználók és előfizetők zavartalanul és jobb minőségben használhatják majd a szolgáltatást.
A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság előírásaival összhangban szeptember 6-án vasárnap, 0:00 és 6:00 óra között leállás várható a MinDig TV és a MinDig TV Extra szolgáltatásokban.Ulefone Armor 21; Hp 8440p; HISENSE 58A7100f
-
válasz Tamagocsi123 #20033 üzenetére
Lehet ezt még nem mondta senki: a TV-t és az antennát össze kell kötni koax kábellel (méghozzá jól elkészített nem zárlatos, nem szakadt kábellel), az antenna pedig ne a szoba közepére ledobva legyen hanem a tetőn az adó felé fordítva...
[ Szerkesztve ]
-
cof
veterán
Azt megnézted az oldalukon, hogy merre kell néznie az antennának? De szerintem akkor csak kültéri antenna fog ott menni. [Merre forgassam?]
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
DarkByte
addikt
Manuális hangolással lehetne esetleg megnézni lát-e valamennyi jelet egy mux frekvencián ami a környékedben fogható. [link] Neked csak az A-B multiplex érdekes, azt keresd meg melyik adók vannak a környékeden.
Ha megmozdul a jelszint mérő, de a jelminőség nullán marad, akkor van valamennyi jel, de kevés. Ekkor mégsem jó az antenna / messze vagy az adótól, nagyobb nyereségű antenna kellene.[ Szerkesztve ]
-
válasz Tamagocsi123 #20031 üzenetére
Először kell kiválasztani a DVB-T és csak utána kerestetni a csatornákat.
(Fordítva nyilván nem talál semmit) -
válasz Tamagocsi123 #20029 üzenetére
kábeles = DVB-C
antennás = DVB-T -
azbest
félisten
válasz Tamagocsi123 #20027 üzenetére
Nem kell kiválasztani, hogy kábeltévé vagy antennás tévé adást szeretnél keresni? Ha kábeles módban keresel, akkor nem fog antennás adásokat találni.
Gondolom nem pincében vagy tömbházak közti társasház alagsorában próbáltad szobaantennával, mert oda meg jel nem jut le.[ Szerkesztve ]
-
lócitrom
őstag
válasz Tamagocsi123 #20025 üzenetére
mi az, hogy mindenféle antenna?
Stop Destroying Videogames >>> https://eci.ec.europa.eu/045/public/#/screen/home - „the cake is a lie” - mi band 4 fordítás: https://bit.ly/miband4hu - mi band 5 fordítás: https://bit.ly/miband5hu - mi band 6 fordítás: https://bit.ly/miband6hu
-
Tamagocsi123
tag
Sziasztok. Szeretnek kerni egy kis segitseget, tegnap vasaroltam egy lcd tv ujonan Tesla 32T300SH HD LED üzletben de egyszerüen nem fogja a föld felszini ingyenes adásokat. Olyan helyre kerül (telek) ahol nincs kabel tv. Minden fele antenna probáltam de semmit nem fog mi lehet a gond? Köszönöm
[ Szerkesztve ]
Felhasználónak - 114 pozitív 0 negatív értékelése van az oldalon.
-
SztiviVander
őstag
Egy kis update a szolgabox visszaküldésről. 08.07-n adtam fel (postán, címzett fizeti opcióval), ma jött egy szerződés módosítás hogy 08.21 dátummal leadásra került a készülék és így az lekerült a szerződésemről. Ügyfélkapun is eltűnt, maradt a smart kártya mint régen. Nem kapkodják el, de legalább a végeredmény oké.
-
DarkByte
addikt
válasz fridaycs #20018 üzenetére
Próbáld meg hogy visszarakod a box-ot és a menüjében keresd meg hol mutatja a jelerősséget. Kapcsold ki a tápfeladást a box menüjéből, majd nézd meg megint. Ha így drasztikusan leesik a jelerősség (esetleg el is megy a hang-kép), akkor kell egy olyan tápfeladó injektor mint amit Joe_Muad_Dib linkelt, az antenna és a TV közé.
[ Szerkesztve ]
-
DarkByte
addikt
válasz fridaycs #20015 üzenetére
Pontos LG TV típust írsz az sokat segít.
Viszont amelyik TV tudja a DVB-T2-t az tudni szokta a DVB-T-t is, mivel visszafelé kompatibilitásra figyelni szoktak.Szóval szerintem a megfejtés máshol van. Például nem írtad milyen antenna. Ha erősítős akkor annál lehet hogy a box megoldja a tápfeszültség feladást, a TV nem (vagy nincs bekapcsolva a menüjében). Manuális hangolásnál érdemes jelszintet nézni.
lócitrom: gyorsabb voltál.
[ Szerkesztve ]
-
lócitrom
őstag
válasz fridaycs #20015 üzenetére
jól néznénk ki, ha tudná a T2-t, de T-t nem.... vagy nem jól hangolod a tévét vagy táp kell neki, amit a tévé meg nem ad ellentétben a beltérivel.
Stop Destroying Videogames >>> https://eci.ec.europa.eu/045/public/#/screen/home - „the cake is a lie” - mi band 4 fordítás: https://bit.ly/miband4hu - mi band 5 fordítás: https://bit.ly/miband5hu - mi band 6 fordítás: https://bit.ly/miband6hu
-
fridaycs
tag
Sziasztok! Vettünk a napokban egy lg tv-t ami elvileg csak dvb-t2-t tud. Egyszerűen nem tudom rajta befogni a MinDigTV-t, nem talál egy csatornát sem. WayteQ STB-n keresztül ( antenna kábel az STB-be, és onnan szintén antenna kábel a TV-be, tehát nem HDMI-n keresztül) viszont minden bejön. Mi lehet a gond? Lehetséges hogy a DVB-T2 nem tudja a sima dvb-t? Csávoly adóról van szó, igazából azt sem tudom, hogy ott volt-e már átállás.
''És egy pár üveg sörtöl majd mindenki elfelejti...''
-
Adama123
aktív tag
Mindig TV Extra ügyfeleinek is elérhető lesz az RTL Most+.
-
gregory91
senior tag
-
azbest
félisten
válasz macgywer #20006 üzenetére
mivel a szolgáltató tulajdona, érdemes nekik jelezni és akkor gondolom küldenek másikat
(#20007) Ronyn
jogos. Pontosabban a kis piros kapcsoló lehet ilyen is meg olyan is és kívülről nem látszik, hogy melyik fajtával szerelték, s hogyan kötötték be. A készülékeket pedig valóban ki kell húzni, mielőtt valaki szétszedi őket, vagy ha fél a vihartól. Viszont áram spórolás céljából megteszi a kapcsoló is.[ Szerkesztve ]
-
macgywer
tag
Sziasztok!A kiküldött Prime box távirányitója egyik napról a másikra nem reagál az ok és bal jobb gombra,valaki tapasztalt ilyet,vagy ez csak nálam van?
-
Wendelke
senior tag
-
azbest
félisten
válasz jmuranyi #20002 üzenetére
"akkor dugjuk be az elosztót a konnektorba"
ugye nem szó szerint. Én vittem kapcsolós konnektort anyámnak, mert ő is mindent kikapcsolgat és kihúzogat. Máshol meg eleve kapcsolós elosztó van betéve. Bár most hogy mondod, azt hiszem el kéne vennem tőle még pár elosztót, mert hiába kapott pár újat, akkor a régi piacos, földeletlen fajtákat veszi elő, mert jó az még és semmit sem szabd kidobni.
-
jmuranyi
tag
válasz Wendelke #20001 üzenetére
Nem küzdöttem vele. Édesanyámnál van, a Duna TV-t nézi rajta hétvégente.
Korábban végigtekertem a csatornákat, volt néhány ideiglenesen
kódolatlan, ami ment, illetve mintha a HEVC Teszt csatorna is fogható lenne.Azért vettem ezt, mert a februári (BAZ megye) átállás után a régi dekóder
vacakolni kezdett, és az ALZÁn akkor ez kapta a legtöbb értékelést,
illetve a leírásában benne volt, hogy a magyarországi átálláshoz is ajánlják.Nálunk a TV és környezete áramtalanítva van, csak
akkor dugjuk be az elosztót a konnektorba, ha nézni akarja vki.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Az Office-t is elengedi a terméktámogatás nélküli Windows 10-en a Microsoft
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ZIDOO médialejátszók
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RTX 3080 / B550 / 16GB 3200MHz / 1TB SSD / 2TB HDD / 750w Gold! BeszámítOK
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- AlzaErgo gurulós TV állvány 37"-70" fekete - alkalmi áron
- Thinkpad T495 27% 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 3700U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- OnePlus 12 16/512GB Új állapotban 12hó jótállás+Áfá-s számla!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest