- Mikrotik routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Gmail
- Python programozás
- OpenWRT topic
- Linux kezdőknek
- A hollandok szerint rossz ötlet lenne, ha elterjedne a boltokban a BNPL
- Merevlemez felügyelet SMART (S.M.A.R.T.) segítségével - www.hdsentinel.com
-
IT café
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rhonin
senior tag
Szevasztok! az lenne a kérdésem hogy haverom malaguti f10-esében milyen méretűek a gyári görgők. azt tudom hogy 15*12-es de hány grammosak??? jobb gyorsulást akar haver de nem szeretne sokat költeni rá ezért gondoltunk görgőcserére. mekkorát ajánlanátok??? 90-et ment eddig kb. de most olyan 75-80-al megelégedne csak jobb gyorsulást szeretne. de márkát is ajánljatok. kösz előre is. császtok
-
rhonin
senior tag
valahol olvastam hogy sportcsövekbe is raknak folytást a homologizáció miatt. na most akkor az én zx kipufogómban is van? ha kiveszem belőle akkor attól erősebb lesz a motor??? egyáltalán hol találom a kipuban ezt a fojtást??
-
rhonin
senior tag
válasz golyani #3669 üzenetére
oksi de valamlyik ismerős azt mondta hogy nincs nrg mc1-re végáttétel. csak mc2-től gyártanak hozzá tuningvégáttételt. most akkor hogy is van ez? adj egy linket akkor hogy honnan tudnám megrendelni. ha tényleg van hozzá akkor olyat fogok hozzá rendelni csak azt nem tudom hogy akkor a szerelő miért mondta azt hogy 25 hozzá a végáttétel bontóbol??
-
rhonin
senior tag
szevasztok. pár napja vittem szerelőhöz a mocimat: piaggio nrg mc1 mivel elment a hajtás a motorból. na most a szerelő azt mondta hogy a hátsó végáttétel teljesen le van fogazva és hogy azt ki kell cserélni. ja meg ami letörött darab róla az kilyukasztotta a blokkot. na most akkor az lenne a kérdéesem hogy a szerelő felajánlotta hogy vagy 25k-ért teszünk bele bontóbol másik végáttételt vagy tud 1el ujjabb blokkot 35k-ért. ti mit javasolnátok? ebben a mociban léő tunigokat át tudom tenni az uj blokkba is ha az lenne?kösz előre is a válaszokat. szevasztok
-
rhonin
senior tag
szevasztok. lenne egy olya kérdésem hogy eléggé be van állva az első telóm a piaggio nrgmen és ismerős azt mondta hogy meg kell perselyeztetni. mennyibe fáj mostanában az első telók perselyeztetése? otthon elvégezhető vagy inkább vigyem szerelőhöz?
valakinek nincs piaggio nrg mc1hez kézikönyve vagy valami ilyemsi gépen?
[Szerkesztve] -
rhonin
senior tag
szevasztok. nekem egy 96-os piaggio nrg mc1-esem van. van benne egy malossi 70-es vas henger meg egy zx kipu. ja meg kissebb görgők. ja meg egy 17,5-ös dellorto karbi. na most az lenne a kérdésem hogy milyen variátor+szijjat érdemes vennem. mert sokan a malossi multivart mondják mega polini speed controlt. ja és ezenkívül még lesz a mociba egy ngk sportgyertya meg egy sportlégszűrő ( gyári helyére ). mit érdemes még vennem a mociba a jobb teljesítmény érdekében??
-
rhonin
senior tag
szevasztok. lenne egy oylan kérdésem hogy a piaggo nrgken (mc1) hol található az alvázszám. csak azért mert amikor megvettem a motort akkor a motorszámot megtaláltuk de az alvázszámot nem találtuk meg. hol keressem. csak azért mert az adás vételibe bele kéne irni. nem?
-
rhonin
senior tag
lenne még egy olyan kérdésem hgy néztem az egünél a szijjakat és ott van a stage6-os szijjnál hogy csak rövidblokkos piaggokra jó. most én azt honnan tudom hogy az enyém rövid v. hosszú blokkos?
-
rhonin
senior tag
na akkor érdemesebb kevlár szijjat venni vagy vegyek hozzá simá de jó minőségüt? mnnyivel jobb a kevlár? gondolom könnyebb.
-
rhonin
senior tag
szevasztok valaki nem tudja hogy mennyi egy piaggo nrg mc1-eshez az ékszíj csak azért mert elszakadt és vennem kéne valami normálisabbat. ezek a kevlárszíjak mennyibe kerülnek?
-
rhonin
senior tag
válasz Topiccsendőr #3498 üzenetére
nincs rajt különösebb tuning csak egy malossi henger meg egy zx kipufogó. ennyi. amugy megvettem és pöccre indul igaz hidegen kell neki 2-3 rúgás de nagy emelkedőn valéó indulásnál is egyből megindul húz. szerintem kafa kis motor majd kiderül milyen lesz még nagyon frissek az eredményeim róla. mit érdemes rárakni amugy amitől kicsit meg tudom növelni a motor életttartamát vagy mit cseréljek rajta. mondjuk most valamikor viszem szerelőhöz hogy nézze át meg minden aztán majd ott kiderül. ennyire szarok lennének a piaggok hogy ezt irod róluk??
-
rhonin
senior tag
szavasztok. az egyik ismerőstől kaptam egy ajánlatot mert eladja robogóját:
típusa: Piaggo nrg mc1 1995-96 körüli lehet az évjárata pontosan nem tudom. minden jó csak néhány karc van rajta. motorja hidegen is pöcre indul. 80-as henger van benne meg egy leo vincze zx kipufogó. ennyi az össz tuning rajta. ki is próbáltam és az én 78kg-mal mentem vele 100-at de még gyorsult volna egy kicsit.
85000-ért árulja de nekem odaadná 75k-ért. szerintetek megéri ennyiért egy ilyen motor? mire figyeljek? motor állapot ilyesmi? nem nagyon értek hozzá ezért kéne vaalmi segítség. ja és sürgős lenne mert holnap v. holnapután ütnénk nyélbe az üzletet. előre is köszi mindenkitől.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest