Új hozzászólás Aktív témák

  • Lauda

    félisten

    válasz Redneck #61039 üzenetére

    Erre is gondoltam, viszont ahogy nezem az en akkum is AGM-es technologiaju. Az elobb linkelt oldalon levo akku es ez elvileg ugyan az: [link]

    Namost itt irja, hogy az AGM technologia mit jelent:

    * AGM = absorbent glass mat, a sav üvegszálas gyapotban van felitatva és így megkötve.
    Az akkumulátorokat a savval történt feltöltés után véglegesen lezárják, ezt követően már nem felnyithatóak. A felnyitás tönkreteszi az akkumulátort!

    Namost akkor hogy a rossebbe folyik ebbol a cucc? :DDD

    Lehet egy ilyet kellene vennem bele: [link]

    Ezek az akkumulátorok abszolút gondozás- és szivárgásmentesek, AGM*- és SLA** technológiával készült motorkerékpár-akkumulátorok.

    * AGM = absorbent glass mat, a sav üvegszálas gyapotban van felitatva és így megkötve.
    **SLA = sealed lead acid, az akkumulátor gyárilag van savval feltöltve és teljesen lezárva.

    Az SLA-akkumulátorok teljesen zártak, ami azt jelenti, hogy a savval történt feltöltés után az akkumulátorok gyárilag lezártak, és többé nem felnyithatóak. A felnyitás tönkreteszi az akkumulátort!

    Csak ez meg valoszinu nem fer oda be. :D

    Vagy atmegyek lexaromba, elobb-utobb abbahagyja a folyast, aztan mukodik ameddig mukodik, utana veszek bele masikat, szerintem ez is lesz. Amig indit addig nem dobom ki. :))

    (#61042) Redneck 5 perccel ezelottig en is csak azt hittem, nem tudtam errol a felitatas dologrol. Amugy mindegyik savas, csak gondolom a razkodas vagy a fene tudja miert van igy megoldva, ne lotykolodjon mindenfele az akkuban. :D Csak meg mindig nem vilagos akkor hogyan folyik ez a fos nekem.

    (B)Szerk:
    Szóval a tiéden fektetve lehet csak berakni?(/B)
    Csak ez meg valoszinu nem fer oda be. :D

    Igen, ezeken a jogokon bal oldalt, fektetve van az akku. [Itt] a variator felett az a kis fekete dobozka, abban van az akkuja. :K

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák