- Crypto Trade
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- MinDig TV
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen NAS-t vegyek?
- Linux Mint
-
IT café
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topiccsendőr
addikt
válasz runner 125 #5698 üzenetére
aszittem azt írtad, hogy olajos villa van azúj Runnereken. Ez esetben félreértettem, srry.
Explosión de dos tiempos
-
runner 125
nagyúr
Igen létezik.
Tesztet olvashatsz az oldalunkon;Piaggio Liberty 125 -Jó kis 125-ös Piaggio 4t blokk.
Üdv.M"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Topiccsendőr
addikt
válasz runner 125 #5702 üzenetére
viszont bontókban szerintem 5-7 000 nél nem kerülhet többe, hiszen a rövid levegős Minarellikhez is ennyibe kerül. Talán egy-az-egybe bele lehetne rakni azt is?
Explosión de dos tiempos
-
runner 125
nagyúr
válasz Topiccsendőr #5704 üzenetére
Pontosan nem tudom mire gondolt elektronika alatt limabp..de ha az állórészre és a kábelkötegekre az valóban 25-30k körül mozog újonnan.
Létezik külön trafó,illetve elektronika is (szintúgy egy kis doboz) -ezek csekélyebb összegbe kerülnek újonnan 3-4k.Az Aprilia Scarabeo Piaggio blokkos,nem Minarelli. Nem jó a Minarelli elektronika (semmi sem ) a Piaggo-ra.
Üdv.M[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Topiccsendőr
addikt
válasz runner 125 #5705 üzenetére
Hát korábbi évjáratú szerintem Minarelli. Az Aprilia oldalán 2000-2006-ig írja a Minarelli blokkot. De volt 100 köbös is, amibe az Aerox blokkot rakták, ami ugyancsak Minarelli.
Explosión de dos tiempos
-
limabp
csendes tag
válasz runner 125 #5703 üzenetére
Köszi gondolom ez már lépeget,de még nem tudom hogy melyiket vegyem.....
Ne vitatkozz a hülyékkel mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek rutinjukkal!!!
-
<NewL>
addikt
huh ez egy kicsit jó árban van
csak még nincs meg a teljes összeg rá,amúgy venném már megfeleThere's an app for that
-
<NewL>
addikt
ez a derbi gp1 meg szerintem ennyiért ajándék...
de azért a runner felé húzok inkább
mennyit mennek ezek a derbik? jól gyorsulnak?There's an app for that
-
runner 125
nagyúr
válasz Topiccsendőr #5706 üzenetére
Így igaz,a pontos korát nem írta le.
Nyilván ha Mina. akkor jó rá minden Aerox motorikus alkatrész is.
Üdv.M"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
-
runner 125
nagyúr
A GP1-et sztem elnézted..
Ez még a legelső szériás GP1,Te sztem az újra gondolsz,ennyiért max egy totálkárosra futná abból.
Üdv.M[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
<NewL>
addikt
válasz runner 125 #5712 üzenetére
most nézem tényleg..
furcsa is volt a lámpa másabb meg az egész mociááá ha lenne annyi pénzem,mennék megfelvenni azt a kéket.
There's an app for that
-
<NewL>
addikt
There's an app for that
-
runner 125
nagyúr
Érdekes..
-
Josh
tag
Nem tudná valaki megmondani, hogy hogyan lehetne azt kideríteni, hogy a hőfokjelző gomba jó-e? Az történt, hogy újonnan lett belerakva a mociba, és nem működik, a számlát meg elhagytam, és jó lenne kideríteni, hogy az-e a rossz.
Valami módszer rá?
Ha a mutatós műszert rövidre zárják, akkor elindul a mutató, elvileg a vezeték nem szakadt, nincsenek érintkezési problémák, szal a szerelő szerint csak a hőgomba lehet rossz, de az meg nem rég lett cserélve.
Az én generációm már nem drogozik. Direktbe stimulálják az agyhullámokat.
-
<NewL>
addikt
yamaha r6
Alig használt seggrakéta családos embertől eladó aki még élni akar.There's an app for that
-
Josh
tag
válasz Topiccsendőr #5720 üzenetére
Gilera runner 50-es. Mennyi elvileg a feszültség? Tudom, hogy 12 voltos, de mennyit kell elvileg mérni?
-
Josh
tag
válasz Topiccsendőr #5723 üzenetére
Hogyan változik?
-
<NewL>
addikt
csak a szöveg miatt raktam be
There's an app for that
-
<NewL>
addikt
egy teljes ledcsere húzós téma (runner müszerfal)
mondjuk olyasmire mint a ww-ekben van,kéktervezgetek...
There's an app for that
-
<NewL>
addikt
-
Szplöttyy
senior tag
Sziasztok!
Tavasszal szeretnék "belefogni" a robogzósába, ezért lenne pár kérdésem:
-Kresszvizsát letenni kb mennyibe kerül?
-Milyen robógot érdemes venni nagyonkevés pénzból?45ezerért láttam Malaguti F10-et, az pl jó vétel? Hosszútávon, mennyire bírják?Tehát ha picit hosszab útra megyek tartósan 60-70el, azt bírják? Vagy 1-2alkalom utána vége?Smoke & Torque
-
Atomgeszi
veterán
válasz Szplöttyy #5729 üzenetére
Üdv!
Sima kreszvizsga nem elég... Amennyiben van B-s jogsit minden további nélkül vezetheted e fenevadakat. Ha nincs, akkor pedig M jogosítvány kell.. Ez nálunk kb 30 ból megvan, de van ahol 60 pénzt is elkérnek ezért!Annyi pénzért jó a F10 is de a Jog is! Minablokk nagyon tartósak szinte lehetetlen megölni őket. Persze ezeknél már hátrány ha tul nagy vagy, vagy rossz úton mész mert kicsik a kerekeik és hátul dobfék van csak...
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
bajnokpityu
félisten
válasz Topiccsendőr #5732 üzenetére
mikor ménk túrálni?szolnokon áll a hó az utak mellett,de nem az utakon
pesten hogy áll az útfelület?száraz,és ránk vár?az f10es nem egy kategória egy normális sportos robesszel,tehát nyilván használtan is ócsóbb azoknál.10es kereket miatt eszembe nem jutna,de ha valaki inkább az úthibákat akarja kerülgetni,mint haladni,hát had szokja
eladó topping dac
-
<NewL>
addikt
válasz bajnokpityu #5733 üzenetére
meg birja az a 60-70et hosszabb távon? megy annyit legalább?
There's an app for that
-
bajnokpityu
félisten
ez levegős 50es?valós 70et csak vizes 50essel lehet folyamatosan tartani.
levegős 50esek kegyetlenül csaló órájukkal mennek 60-65öt végre.
vagy kapásból szerelheted át 70esre,jelentős költséggel(és kockázattal egy tök ismeretlen gép esetén)[ Szerkesztve ]
eladó topping dac
-
Topiccsendőr
addikt
válasz bajnokpityu #5733 üzenetére
Mehetünk jövő héten, de ne Pesten, hanem kifelé kanyargós utakon. Belvárosba úgyis csak leszorítanak, meg kijönnek eléd.
Explosión de dos tiempos
-
bajnokpityu
félisten
válasz Topiccsendőr #5736 üzenetére
jólvan.nyilván.
azért irtam itt,hátha lesz még 1-2 elvetemült,aki ilyen gatyarohasztó hőségben 2 kerékre ül BP közelében.
eladó topping dac
-
jasszer
őstag
-
jasszer
őstag
válasz Topiccsendőr #5739 üzenetére
Jogos.
Tkp nincs hideg, csak kéztájékon fázós, szerencsére az asszony meglepett karácsonyra egy robis kézmelegítővel (hiába, jól idomítottam), már csak fel kell applikálni a GS-re vhogy. Lelki szemeim előtt már látom hogy mekkorát fogok takarni vele, ha megszokásból felteszem a combomra a bal kezemet menet közben...
[ Szerkesztve ]
Apokalipszis? Ezeknek?!
-
Topiccsendőr
addikt
válasz jasszer #5740 üzenetére
Igen, nálam is a kesztyű az achilles-sarka ezeknek a túráknak. Hiába víz-szél-hidegálló, a kihűlés valszeg a kezek keringése miatt következik be. Ettől eltekintve 0 fokban kellemesen utazok 15 km-ert, főleg ezzel a géppel. Ha megy óra szerint 83 nál többel, akkor én is beszerzek "muffot" a kormányra. addig megfelel a téli kesztyű is.
Explosión de dos tiempos
-
jasszer
őstag
válasz Topiccsendőr #5741 üzenetére
Ige', sajnos a perifériás keringésem egyébként is gyári hibás. :/
Mondjuk windstopper-neoprén-mittudomain kesztyűt még nem próbáltam, de olyan sokkal nem lehet jobb a Spool télimnél. Az elmúlt napokban alávettem egy vékony utcai kesztyűt is, amitől kicsivel kellemesebb a kézfejnek, de mivel merevebb az ujjpercek jobban átfagynak... talán ez a "kormánymuff" ( ) segít vmennyit, max. megpimpelem egy kis újságpapírral belülről, jó magyar módra.Nálam 25 km a táv, fele a Gyorsforgalmin, ott meg tolni kell neki...
Apokalipszis? Ezeknek?!
-
Topiccsendőr
addikt
válasz jasszer #5742 üzenetére
Kvassay- Szabadkikötő útra gondolsz? Ott én sem érzem biztonságban magam ezzel a végsebességgel, de már nézem a megfelelő karbit-hengert-kipufott, hogy megoldjam a problémát
Könyves Kálmán istenes. Autósok közül többen elengednek, meg tényleg vigyáznak. Komolyan, sírni tudnék micsoda változások a régi robogós éveim óta... Emlékszem, kb 10 évvel ezelőtt a taxisokkal bodychekkeltem a Soroksái úton, és akkor ez volt a természetes.Explosión de dos tiempos
-
bajnokpityu
félisten
válasz Topiccsendőr #5743 üzenetére
no,mi lészen,mikor menjünk?
télleg kölcsibe adnád a térdvédődet?
kinyit valami bót,veszek egyet magamnak,nekem a térd a kényes téma.ETZn,-10fokban pucér kézzel toltam ki páromhoz (10km),annyira rühelltem a kesztyűt.és igen,lefagyott a kezem,végén fékezni sem maradt volna erő benneholnap melózok kint valamennyit,utána bepróbálhassuk.vagy hétfőn.
ja,és úgy mégis kb merre?legyen már valami cél,valami kávézó,ilyesmi.ha egyéb ötlet nincs,akkor elmennék hűvösvölgy felé,meg solymár irányába.eladó topping dac
-
bajnokpityu
félisten
ti lehúzódtok?
arrafele amikor lehúzódott a robis,akkor mentem csak közelébe,ha a sáv közepén,akkor inkább sávot váltottam.eladó topping dac
-
Topiccsendőr
addikt
válasz bajnokpityu #5745 üzenetére
Nos, azt nem mondanám, hogy lehúzódok, de nem az út közepén mek. Az uticélnak én Vácegrest néztem ki, az egy kb 80 km oda-vissza, ami nekem ugye bőven jó lesz a 11,5 literes tankommal bibibí emlékeim szerint robogóknak is kihívást jelentő kanyarok is vannak, a te végsebességeddel úgyis várnod kell majd rám én megyek elöl de mehetünk hvölgy felé is, a lényeg a kanyar.
Explosión de dos tiempos
-
jasszer
őstag
Nem, de a vonalvezetéséből ítélve az sem lehet rossz.
Most nézem hogy a hivatalos neve Ferihegyi Repülőtérre Vezető út. (párhuzamos a Gyömrőivel)A Hungária-Könyves már tényleg szanatórium, dugóhoz szokott, rutinos sofőrökkel, rebbennek szét még mielőtt a közelükbe érnél. Gyak. veszélyesebb hogy folyamatosan integetek köszönésképpen, mintha elmennék a visszapillantók között pofátlanul, anélkül hogy időben észrevennének. Komolyan gondolkozom hogy kellene vészvillogó fícsör a motorra.
PS.: a taxisok változatlanok errefelé, legalábbis a Zóna taxi a jogelődje (Tourist Taxi) által kitaposott ösvényen halad tovább, a többiekkel nincs gondom.
Apokalipszis? Ezeknek?!
-
Topiccsendőr
addikt
válasz bajnokpityu #5744 üzenetére
Jah, hétfőn be kell ugranom egy rövid melóra, ha rövid lesz, utána mehetünk, ha hosszú, akkor kedd. A térdvédőt odaadom, persze, ha megtetszik, akkor ócsóé megveheted. mittom én egy 5 ös.Vagy amit gondolsz érte.
Explosión de dos tiempos
Új hozzászólás Aktív témák
- Crypto Trade
- Ingyen kellene, de tegnapra
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest