Új hozzászólás Aktív témák

  • Tothgera30

    Ármester

    válasz Brogyi #12712 üzenetére

    Nem akarok vitát nyitni, de az-az MZ nem ment 130 körül.A honda szerintem pedig megy. - én sem, csak hülyülök, a Hondát meg nagy H-val írjuk, ennyivel tiszteljük meg, régóta gyártanak robbanómotoros termékeket :DDD .
    Így azt a keresztbe dolgot 1 kicsit erősnek tartom. - Bármit keresztbe rakok neked, főleg egy ilyen vad masinát ;) .
    Sőt szerintem a 250-es se ment olyan nagyon.Az biztos jobban gyorsul egy 250-es NDK, de én nem emlékszem, hogy többet ment volna 140-nél. - Cbr 125 vége, Etz 150 vége. Etz 125-el még nem mentem, de ami késik nem múlik. Sőt még csak nem is írtam hogy az ex-MZ-m gyorsabb lett volna, így nem értem miért kötsz bele hogy mi a végsebessége, bár ez pilótafüggő, bár érzetre másképp gyorsult, mintha vehemensebben ment volna!
    Csak már szúrja a szemem ez az MZ imádat. - Most ez komoly akar lenni, kérem szépen? Elvileg már a kib***ott topic neve is megváltozott így on-ban is elférne egy rohad kisköbcentis NDK-s gép, ahogy egy kínai Tesco-s robogó is, ha már k****ra meg mertem említeni! Sajnálom, tényleg hogy ennyire önző érdekek vezérelnek, néha meg-megemlítem mert sok szép emlékem fűződik hozzá és szerettem.
    Ültem MZ-n (125-250). Ez volt kb.olyan 36 évvel ezelőtt.Nekem nem mondd meg, hogy milyen jó.A 250-es egyenesen sz@r volt. - Elhiszem hogy ültél rajta, sokan ültek már ilyen motoron, elég gyakori. Én tudom, nekem jó volt, meg sok másnak is jó, nem hiába van mzhungary club, és nem hiába vannak MZ pályanapok.
    A szemem előtt halt meg egy 17 éves srác, mert a kedves MZ kormánya beszitált a kanyarban.Erős emlék.Főleg mikor látod, hogy mozog még, és a doki nem tesz semmit, mert neki annyi.Gyalog mentem haza tolva a biciklit.Soha nem ülök már fel olyan tákolmányra. - Ezt sohasem fogod elfelejteni és sohasem fogod megszokni (én sem tudtam), hidd el nem a motor tehetett róla (bármilyen motornak beszitálhat a kormánya, ezért taknyoltam már nem egyszer) hogy meghalt, ha egy robogón ül akkor is meghal, ha egy túra motoron akkor is, olyan helyzetben ez van.

    #12711 akos3: Meg a Repsol már kezd uncsi lenni :DDD . A tiéd tényleg szép, nekem is nagyon tetszik :K .

    [ Szerkesztve ]

    "A pokol nem hely, hanem állapot"

Új hozzászólás Aktív témák