-
IT café
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SwissAirplan
aktív tag
Sziasztok!
Ölembe hullott egy Nvidia Geforce Grid K520-as kártya.. kicsit tanácstalan vagyok hogy mire is jó és mire tudom én felhasználni!
Kollégám azt mondta... hu ez neked jó! de mire?! az még kérdés számomra! -
SwissAirplan
aktív tag
válasz pengwin #131914 üzenetére
HA bele teszem a NAS-m ba akkor dob rajta valamit?
A hűtés légáramlást meg tudom oldai nagyon jó a kártya kialakítása., a végébe fel lehet bigyeszteni 3 darab 30 millis ventit és mivel hosszirányu a borda ezért szépen átfuj rajta!
A saját gépemmel pedig videokat szoktam vágni, meg elég sok sketchUp ot kezdek rajzolni mostanába.. ott tudna segíteni? -
SwissAirplan
aktív tag
válasz KAMELOT #131920 üzenetére
A saját gépembe van egy Geforce GTX 980 annak van kimenete
VAgy a mellett meg már nem sokat dob.
Mert én ezt valahogy ugy tudom elképzelni mintha egy Ilyen segéd grafikus kártya lenne és ahogy irtátok is a számításokb avagy nagyobb grafikai munkákba segít!
És lehet hogy laikus vagyok de a kis paraszti szemmel gondoltam használom a 980 as kártyát.. aztán ha jön valami nagyobb falat akkor rádolgozik a grid is!NA persze aztán lehet hogy rosszul gondoltam! ( sőt valószinű)
-
SwissAirplan
aktív tag
válasz Zicokuka #131928 üzenetére
Ja neeem. Nem akarom megváltani a világot.. (mivel nem is tudom pontosan mire jo)
Csak gondoltam ha már gyártják (és már a második generácio sokadik modelljénél járnak) akkor biztos jó valamire.
Es erre akartam rájönni hogy mire... mivel van nekem is egy.. gondoltam akkor használjam már ne csak porosodjon a polcon! Tehat ezért és igy kérdezem hogy ... -
SwissAirplan
aktív tag
válasz KAMELOT #131930 üzenetére
Savazás terhe mellett merem már csak megkérdezni. akkor ezek szerint ha mondjuk van itthon egy RX 580 as kártya ( mert van itthon az is) akkor paralellbe berakhatnám akár mind a két kártyát?
Na jó nem feszitem tovább a hurt.. inkább hagyom az a hetente fél ora video vágása meg alakítása meg pár sketchup azt simán kibirom vagy a 980-assal vagy az rx580-assal. szerintem. -
SwissAirplan
aktív tag
Sziasztok!
Valamilyen Nvidia-s videokarit keresnék, 8 Gigába... de ugy látom hogy kicsit horror áruk van.. (100.000 alatt nem találtam semmit!)
Egy 580 ashoz képest mondjuk!
Ennyivel jobbak az Nvidiák, vagy csak nagyon elszállt az áruk? -
SwissAirplan
aktív tag
válasz Berci14 #136781 üzenetére
De ennyivel jobb az nVidia????
Mert azért enyi erővel egy crossfire en felfűz az ember 2 xfx 580-ast 8 gigásat...
Es akkor van egy "kisebb erőgépem"...Nemtudom... nem vagyok teljesen képbe a teljesítményekkel meg a rész infókkal azért kérdem!
Most szeretnék építeni új gépet... eddig én Intel/ nVidia párti voltam..... de most nem todum.
Meg most éppen 2 olyan progit is használok ami Cuda-s tehát ahhoz meg nVidia kell...
-
SwissAirplan
aktív tag
válasz SwissAirplan #136782 üzenetére
Mert arra meg gondolom nincs opció hogy Cudas progit AMD vel optimálisan használni...
Tehát vagy marad méregdrágán az nVidia..
Vagy a cudas program hrlyett kell olyat keresni ami amd kompatibilis! -
SwissAirplan
aktív tag
válasz rasotamas #136785 üzenetére
Akkor lehet hogy nem is kéne a 8 gigát eröltessem. mondjuk a legtöbb amire én használni fogom az Google sketchup videovágás ( nem 4k-s) és hetente 1 vagy 2 Photogrammetry kép generálása! na jó lehet hogy egy évbe egyszer játszani is fogok! De pl az elmult 4 évbe semmilyen játékot nem telepítettem a gépemre!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- PowerColor AMD Radeon RX 6600 XT HellHound 8GB használt videokártya eladó garanciával!
- Inno3D iChill RTX 3070 X3 8GB használt videokártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest