Hirdetés
-
IT café
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sify
senior tag
válasz
SECTORnooB #71417 üzenetére
Köszi! Az is pénz!
-
Sify
senior tag
Van egy 2,5 éves Gigabyte HD6670 1GB videokártyám. Mennyit érhet?
OFF: És van egy szintén 2,5 éves Intel Core-2120 CPU-m+gyári hűtö, ez mennyit érhet?
Köszönöm!
-
Sify
senior tag
-
Sify
senior tag
Szia! Én is hónapok óta nézegetem milyen karit kéne vennem, AMD vagy Nvidia. Olvastam minden hirt, fórumokat nyálaztam éjjel-nappal. Végül Nvidia lett (GTX970). Hogy miért: mert idáig AMD volt, most legyen Nvidia. És mert jelenleg állitólag jobbak alatta a játékok, jobb támogatás, nvidia extra ficsörök....
Szerintem, hogy mi lesz jövöre ki tudja? Lehet olvasni ezt-azt....de már nem érdekelt. Játszani szeretnék és élvezni a játékot. Hogy most itt 5-10 fps-el rosszabb mint a másik kártyával kit érdekel, nincs meg az és az az effekt kit érdekel.....Ha van egy kis időm akkor most élvezettel ülök le egy kicsit játszani és tudom, hogy kellemesen telik a játékkal eltöltött órám.
Szerintem senki nem tudja megmondani pontosan melyik a jobb. Szerintem nincs is jobb meg rosszabb. Mindegyiknek van elönye és hátránya. Dönts a szived és a pénztárcád szerint. -
Sify
senior tag
Tegnap megjött az uj kártyám. EVGA GTX970. Mad Max és a MGS5 FHD-ban max beállitásokon csodaszép. Semmi lagg, semmi akadás....Mad Max 120fps folyamatosan, MGS5 60 FPS folyamatosan. Durva nagyon na!
-
Sify
senior tag
Sok olvasás, sok tanácsok után ma megrendeltem ezt a kártyát:
Köszönöm mindenkinek a segítségét és a tanácsokat!
-
Sify
senior tag
Hamarosan kártyát kell vennem. A következő lenne a kérdésem, mert nem tudok dönteni hogy AMD vagy Nvidia.
Proci: INTEL Core i7-3770 3.40GHz 1155
Alaplap: GIGABYTE GA-H61M-S2PV
Memória: 2x 4 GB 1333
Táp: 480 WEbbe keresnék videokártyát. Sokat nézelődtem a GTX970 szériában és ezt néztem ki:
EVGA 04G-P4-2974-KR GTX970 4GB GDDR5 SC PCIEvagy ez lenne a jobb:
GIGABYTE GV-R939G1 GAMING-8GD R9 390 8GB GDDR5 PCIEA vásárlás hosszabb távra érdekelne kb. 3 év. Játékok FHD-ban futnának lehetőleg max. beállításokon.
Melyik lenne a jobb választás?
-
Sify
senior tag
Köszönöm mindenkinek a segitséget! A töke csak a jövöhéten lesz meg, addig még megálmodom mi legyen.
-
Sify
senior tag
válasz
FollowTheORI #70809 üzenetére
-
Sify
senior tag
Egy GTX 970 mellé milyen proci az ajánlott?
Az alaplapom foglalatja LGA-1155.
FHD játék, max beállitással. -
Sify
senior tag
válasz
FollowTheORI #70702 üzenetére
Köszönöm! Akkor ezek közül nézelődöm.
-
Sify
senior tag
GTX 970-es kártyában melyik tipusok a javasoltak?
-
Sify
senior tag
Ilyen kártyát vennék:
[link]
Azt írják, hogy min. 500 W táp kell hozzá. Nekem 480W a tápom. Vajon elég lesz? Tápot nem szeretnék cserélni most. -
Sify
senior tag
Sziasztok!
Ilyen procihoz INTEL Core i7-3770 3.40GHz milyen videokártya javasolt, hogy a jövőben megjelenő játékok megfelelően menjenek?
Én ezt néztem ki: EVGA 04G-P4-2972-KR GTX970 4GB GDDR5 ACX 2.0 PCIE
Köszönöm -
Sify
senior tag
Sziasztok!
Ebbe a gépbe milyen karit javasoltok amivel a közeljövőben megjelenő játékok is még elfutnak:
Proci: Intel Core i3-2120
Memória: 8 GB Ram DDR3
Jelenleg ez a video kártya van benne: Gigabyte AMD Radeon HD6670
Alaplap: Gigabyte H61M-S2PVJátékra és főleg filmezésre kellene (BD ISO, mkv).
A gép TV-re van kötve (LG Full HD)Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xbox tulajok OFF topicja
- Windows 11
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- ÚJ HP EliteBook 845 G11 - 14" WUXGA IPS - AMD Ryzen 5 8640U - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia
- Samsung Galaxy 30s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest