Hirdetés
-
IT café
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hannibhál
őstag
válasz
laci12234 #106534 üzenetére
multiba már kevés a 4/4-es felállás, bf1 alatt pl kb fele elveszne a teljesítménynek a proci miatt, sőt az 1050 ti-ba is maradna 10% körül, de az már nem olyan vészes, nézd meg cikkeim között a bf1es tesztet, ott látszik mennyit jelent egy r9 380as mellett hogy i7 van s nem i5(multiba persze, singlebe az 1060as is mehetne mellé, de a multi az nagyon cpu igényes, főleg a 64 fős dolgok)
-
GEIL
addikt
válasz
laci12234 #106534 üzenetére
Egyértelmű hogy a 6Gb-os GTX1060 is jól menne az a proci mellett....de biztos hogy nem mindig 100%-on tekerne....igazából nemgond ha marad benne tartalék.....így nyugodtabb lehetsz hogy van lehetőség részletességet emelni, vagy esetleg felbontásban feljebb menni...vagy egy későbbi gépedbe átköltöztetni...stb......minden a pénztől függ.
-
-
jani04
aktív tag
válasz
laci12234 #80195 üzenetére
Pont"rendszer váltás"előtt kell ilyen konfigban gondolkodni?Vegyél egy gtx 970-et vagy egy 390-est aztán azzal elvagy a kövi genig.Szerintem ne áldoz már nagy lóvét különösen ne sli-re.Nekem volt 970 és 980 sli is.Csak a cumi volt vele/velük.
Elnézést a beböfögésért csak gondoltam megosztom. -
Grave_444
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.
- Ukrajnai háború
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Kuponkunyeráló
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- MWC 2025: Most akkor van vagy nincs kék Nothing Phone (3a)?
- AliExpress tapasztalatok
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Xbox Ultimate előfizetések
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- 12 részletre , MSI Cyborg 15 gamer laptop RTX 4050
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest