-
IT café
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
válasz t72killer #55631 üzenetére
Tényleg ... viszont az idle mérést azt nem értem, mivel az Asus kártyán a ventilátorok ilyenkor kikapcsolnak és passzívként működik, lehet az 1m vagy 75 cm akkor is 0dB kell hogy legyen, hiszen ilyenkor nincs mozgó alkatrész !
(#55632) xLt`
Persze hogy az ... nekem ugyan ilyenem van, ugyan innen, különben ez is OC csak ugye a sima 1GB verzió, a 2GB már sokkal drágább, nem éri meg
Hát igen ilyen kis házba én nem passzív kártyát vennék
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
w333
félisten
válasz t72killer #55638 üzenetére
De mégsem teszik meg ...
csak kíváncsiságból miért pont a GigaJah igen, most már látom hűvösebb és erősebb is !
Én majd a GTX 960 -ra leszek kíváncsi, talán a 350W tápom is elég lenne hozzá !
Persze majd 1 év múlva, mire szépen beáll az ára (jó ez a GTX 750 még) !
[ Szerkesztve ]
-
Ispy
veterán
válasz t72killer #55690 üzenetére
Nekem eleve mitx-es házam van, szóval nincsen benne túl sok hely, de a házon hátul van egy 12cm-es venti, de nem tudom megítélni, hogy mekkora légmozgást tud csinálni, a másik, hogy sajnos megtetszett ez a passzív bordás kártya (mármint kinézetre, de tudom nem ez fontos )
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
Ispy
veterán
válasz t72killer #55692 üzenetére
Igen elfér, két slotos a ház, mondjuk a videokártya ventije és a 3,5 HDD tartó fémkeret között nem tudom maradna-e 1 mm is, szóval azt lehet kiveszem a házból és akkor rögtön lesz 3 cm szabad hely.
Kíváncsiságból most megnéztem, hogy a mostani kártyám mit produkál (Sapphire HD7750 1 GB LP) és hát nem egy bajnok, 55%-os venti fordulatnál produkál 72 C játék közben. Ha a passzív kártya hozná ezt a szintet zaj nélkül, akkor már nyertem vele, 55%-os ventinek azért már van hangja.
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
w333
félisten
válasz t72killer #55737 üzenetére
Köszi úgyis kb. 1 év múlva lenne a GTX 960 így még a 350W tápom is elég lenne hozzá ... a Zotac -hoz pedig visszatérve csak azért kellet róla egy kis infó, mert ez a legkisebb 970 -s kártya, és valakinek egy ilyenre lenne szüksége mivel csak ez fér be a számítógépházba !
(#55738) Asbee
Persze ... 129k -ért
(#55740) Asbee
Közben javítottam a linket ...
[ Szerkesztve ]
-
vvega30
senior tag
válasz t72killer #55768 üzenetére
hát hát, rákerestem a paraméterekre, nagyon nem fog beleférni bár ha flexel levágom a 3. ventit róla akkor igen...
vajon mennyi teljesítményt veszít úgy?
most akkor jön 2 hónap agyalás, hogy milyen házat vegyek....NEE NED ZB 6TNN DEIBEDH SIEFI EBEEE SSIEI ESEE SEEE !!
-
Ispy
veterán
válasz t72killer #55766 üzenetére
Akkor nem veszek ilyet magamnak, a fele kilógna a házból
(#55773) Xmodule
NEMMMM
Az elállás arra vonatkozik, hogy meggondoltad magad és köszi, mégsem kell. Ha nem bontod ki a dobozt, honnan tudod, hogy jó lett-e neked a termék amit vettél?
[ Szerkesztve ]
-
Redneck
nagyúr
-
-
Willie
őstag
válasz t72killer #55910 üzenetére
Köszi a választ!
Már jártam ott, a K600-at ajánlották. Csak én is az ár/érték arány miatt nem tudom azt mondani, hogy akkor legyen az. Ráadásul testvérem azt mondta, hogy neki elég az a VGA ami most van az ArchiCAD-hez (HD5750). Szerinte leginkább az Artlantis miatt kellene fejleszteni mert nagyon sokáig renderel a processzor. De én meg úgy gondolom, hogy jobb lenne azt is lecserélni.
-
edari
őstag
válasz t72killer #55949 üzenetére
Igazat is adok neked. De:
AMD: Fejlettebb. Igaz - de csak papíron, mert ha valaki játékra veszi a pirosat, kb semmit nem lát belőle. Prof. felhasználásra nem írok most, mivel nem használom arra.
Én azért vettem nvidiát, mert:
- a konkurens játékaiban jobban teljesít, mint fordítva (tehát piros zöldön). Talán tudnak drivert írni?
- Nekem nem kell fölösleges hülyeség a vga-ba, ami papíron zsírul néz ki, de kb kihasználhatatlan (ugye Kaveri eset)
- Amiket megírnak/megcsinálnak sok (legtöbb) esetben úgy megy ahogy kell: jól. Ezaz AMD-nél hol van így? Csak a copy megy, negyed akkora sikerrel (G-sync, geforce experience, csak hogy példákat is mondjak)Nem védem egyik céget se, de ezeket nézve azt hiszem egyértelmű, hogy miért is fizetek többet. Csak úgy mint prociknál (ott is volt amd-m, nem véletlenül cseréltem azt is).
-
XOTK
csendes tag
válasz t72killer #55949 üzenetére
Részben igazad van.
A népírtást viszonylag az elején megpróbáltam megfékezni, sajnos a kártyák minőségével van a gond, nem a felszerelésemmel
(Bár alattam az FSP táp is meghalt )
Viszont az AMD fénye már rég megrogyott, nem hoz annyit a dolog hogy belefeccölje az ember a pénzt, mert igaz hogy olcsóbb (már amelyik), viszont teljesítményében az NVIDIA gyengébb spec mellett is hozza a kötelező teljesítményt, egy olcsóbb amd-s kártyához viszonyítva. Később meg, mikor az AMD elfogy, az nvidia még mindig ott lesz egy leheletnyi időtartammal tovább.Aggódni nem kell, nvidiáig cserélem a gép nagy részét, úgyhogy talán elkerülöm a további halálokat (bár EVGA lesz, arra meg jár a 10 év gari, nesze neked AMD)
-
secler07
tag
válasz t72killer #55962 üzenetére
Na várjatok szerintem félreérthető voltam van most a 7770-em és ezen nincs már gari, ez menne 15.-ért haveromnak. Amit vennék a 750ti, ez pcx-nél 41k. De az anyagi dolgok mellett a fő kérdés, hogy érdemes e cserélni, vagy inkább várni kicsit, és egy komolyabb darabot beszerezni (esetleg majd 960-at)
-
Ratrak
tag
válasz t72killer #55923 üzenetére
Jogos, bocsánat! köszönöm a választ!
Igazából Nvidián gondolkodom, mert amire használnám, az inkább az ő területük. Anyagilag használtan is max. 770-760 férne bele, ezek szerint akkor nem valószínű, hogy a táppal gond lesz, elbírja majd várhatólag.if you think you can - you can. If you think you can't - you're right!
-
-
Iceman83
tag
válasz t72killer #56114 üzenetére
Helló.
Akkor jól értem tápomhoz kevés R290 az kilőve?
Viszont GTX970 meg elég lenne?
GTX970 hosszabb távra 2 évig elég lenne magas grafikán 1920 felbontáson?
Proci elég hozzá i5 4570?
Amúgy nem akarom húzni kártyákat
.
Ami előző hozzászólásokba írtak Ez jobb mint SAPPHIRE VAPOR-X R9 280X 3GB mint a GTX770?[ Szerkesztve ]
-
Iceman83
tag
válasz t72killer #56121 üzenetére
Helló.
Köszi a segítséget!
Értem akkor marad a GTX770 vagy GTX970 még meglátom kiadjak még +20e megéri-e.
De ahogy látom valamelyik játéknál +30-40 FPS nem rossz.
Hosszabb távra lehet jobban járnák.
GTX770 és GTX970 van valami ajánlott márka vagy mindegy egyformák?
Melyik gyártónak csendes videókártyája?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- ASUS RTX 3070 Ti TUF Gaming OC 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- PowerColor AMD Radeon RX 6600 XT HellHound 8GB használt videokártya eladó garanciával!
- Inno3D iChill RTX 3070 X3 8GB használt videokártya eladó garanciával!
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest