Hirdetés
-
IT café
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
válasz
metalbos #59251 üzenetére
Látom figyelemmel kíséred a topikot a hozzászólásod óta
Ajánlott vétel.
-
válasz
metalbos #56642 üzenetére
Hm, Nvidia-barát játékok, főleg a unity, viszont a felbontásod sokat segít, így elvben elég a 770 (Unity alatt már ez is határeset).
Viszont pont mivel a unity (remélem még nem vetted meg
) is a listán van, a 970-et venném - azzal együtt kapod a játékot is, ha partner boltban vásárolsz - ez ugyebár kb 10eFt. Hosszútávon pedig a 770 sztem sokkal gyorsabban fog értéktelenedni mint akármelyik Maxwell, lévén amikor ezt a karit majd eladod, számítani fog a 4GB VRAM és a DX12 támogatás (=azaz a 970-ért 2év múlva kapsz még értékelhető kp-t, míg a 770-re úgy fognak nézni, mint ma egy 560-as karira vagy HD5800-ra). Én se szorultam rá annyira a 970 erejére, de mégis nála kötöttem ki (konkrétan).
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.
- Videós, mozgóképes topik
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Sorozatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Farming Simulator 25
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Új/5 Ciklus APPLE MACBOOK AIR 15,3"- M3 Chip ,8GB/256GB - MRYM3MG/A- 2,5 év garancia -asztroszürke -
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ÚJ HP EliteBook 845 G11 - 14" WUXGA IPS - AMD Ryzen 5 8640U - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest