Hirdetés
- Milyen NAS-t vegyek?
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- OpenWRT topic
- ASUS routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A napot és a szelet is akarják az adatközpontok
- VoIP telefonálás
-
IT café
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
4264adam
veterán
válasz
Mika1227 #77000 üzenetére
Akkor válts most ha olyan játékokkal játszol Single Playerben ahol nem vagy megelégedve a high Textura-val.
4GB-ot igénylő játékok: GTA V , Batman AK, Assassin Creed Unity; Syndicate, Shadow Of mordor2GB vs 4GB: Magasabb grafikai beállítások lehetősége: (Textura, több objektum"Density"), magasabb min FPS ahol 2GB Vram nem elég. Micro Shuttering megszünése mert nem kell folyamatosan törölni írni a ramot csak befekszik a 4GB-ba minden.
GTX 960 2GB-ról váltottam 4GB-ra. Nekem az árkülönbség 4k volt. GTA V-ben volt a legészrevehetőbb, na meg a Batman.
Ha olcsó a váltás én megtenném. Ha 10k feletti akkor megvárnám a Pascal-t és már most elkezdenék rá gyűjteni mert első körben a 970 980-at fogják váltani.
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.
- Mobil flották
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Politika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- SAPPHIRE PULSE RX 7800 XT GAMING 16GB GDDR6! GARANCIA+SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- XFX RX 6600 SWFT 210 - eladó!
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Founders RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming Radeon RX 7900 XTX OC
- ASUS ROG Strix LC NVIDIA GeForce RTX 4090 OC Edition
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Lenovo IdeaPad 1 15AMN7 - 15,6"FHD - Ryzen 5 7520U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - 1 év garancia
- Bontatlan AERO BRONZE 650W 80+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest