-
IT café
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Berci14
csendes tag
Sziasztok!
Mindezidáig a prociba integrált gpu-t használtam (kőkemény 512 mb) és eljött az idő, hogy vegyek egy újat. Ma jött meg a Sapphire rx 5600xt pulse kártya, felraktam a Sapphire trixx-et és az amd oldalán talált drivert is, frissítettem a biosát a kártyának, és az alaplap biost is a legfrissebre. A gép felismerte a videokartyat. De viszont semmilyen változást nem látok az fps értékben. Erősen bottleneckkel a kártya, mivel egy a8 9600 mellett megy, de szerintem attól jobban kéne mennie mint az előző integrált gpunak. Viszont nem tudom mennyire számít, de a windowst nem raktam ujra (kb 1 eve volt). Es letiltottam az ESZKÖZKEZELŐben az integrált kártyát. Valahol máshol is le kell tiltani? Biosban mit kell átállítani? Illetve a driverben a tulajdonsagoknal azt irja hogy pcie x8 pedig az alaplap pcie x 16 ot is tamogat.
Mit érdemes csinálni/beállítani? Biztos a gyenge proci a baj? Az előző driver is lehet baj és az újratelepítéssel törlődik? Előre is köszönöm a válaszokat!
Konfig:
Asrock B450m hdv r4.0
Amd a8 9600
Sapphire rx 5600xt pulse
650w 80+gold táp
16gb 3000mhz ram
Ja és minden driver a legfrissebbTOP 5: Warzone, Counter Strike, CsGo, Operation Flashpoint: Red River, Warfare 2
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- Milyen videókártyát?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Hálózati / IP kamera
- Energiaital topic
- Asszociációs játék. :)
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest