Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Willhunting
aktív tag
válasz rumos XIII #81992 üzenetére
Igen csak most épp nincs készleten a tv.
-
Willhunting
aktív tag
válasz Aquila0024 #81600 üzenetére
Csak bejelentkezés után fogadja el a kódot a rendszerük! Ezek a kuponok használhatók, 09.15-ig:
KUPONFESZTOF_H1
KUPONFESZTOF_H2
KUPONFESZTOF_H3
Beadtam a derekam, megrendeltem én is -
Willhunting
aktív tag
válasz Vhiktor #81523 üzenetére
Mindenben jobb kivéve a beégési teszteket, ott csúnyán elvérzik a QD-Oled sajnos. Emiatt nem ajánlod játékra? Én nagyon agyalok rajta, már régóta szerettem volna egy Oled tv-t, de ez most egy kicsit elrettentett. A fehér tartalmak elég könnyen beégetik a képernyőt a RTNGS tesztje alapján, játékokban meg ugye nem nehéz ilyenekbe belefutni. Samsungnál létezik panel csere garancia, mint az LG-nél?
-
Willhunting
aktív tag
Nagyjából olyan minőség lehet, mint PC böngészőből futtatva. Max 1080p felbontás, zajos-kockásodó kép, magas válaszidő. Persze mindez a hálózat függvényében. Van aki eljátszogat vele így is, bizonyos lassabb ütemű játékok élvezhetőek rajta. Ezenkívül nem minden cím érthető el cloud gamingben, szóval ha már kifizeted az Ultimate csomag díját, miért korlátoznád le a kínálatot? PS5 mellett ez nagyon kiábrándító élmény lenne.
Amúgy Xbox topicban érdeklődj a streaming állapotáról, ott azért több tapasztalat van vele, mint itt. -
Willhunting
aktív tag
-
Willhunting
aktív tag
Sziasztok!
Sony 55XH90-et érdemes lehet Samsung 55QN91A-ra cserélni? Magasabb kategória?
Sonynál engem eléggé zavar a blooming, nem tudom ez mennyivel lenne jobb mini-leddel. Emellett a játék mód, ami igen csak elbaltázottra sikerült ezen a modellen és főleg erre is használom (Series X, PS5).
Szívem szerint oledet vennék, de nagyon elszálltak az árak. A Samsung kb. 100e ráfizetésből meglenne, de ha nincs érdemleges javulás, akkor várok az olcsó oledre -
Willhunting
aktív tag
válasz Albigator #49089 üzenetére
A 120hz móddal vannak rajta problémák. 120hz mellett csökkenti a tv a megjelenített tartalom részletességét, így mosottnak tűnhetnek a statikus elemek rajta (pl PC-n az ikonok szövegei). Nem szembetűnő, de 60/120 mód összehasonlításnál elvileg észrevehető.
Itt olvashatsz róla [link] -
Willhunting
aktív tag
Sziasztok!
Tv vásárlás előtt állunk és két típus között vacillálunk, az egyik az 55LF630V és a másik az 55H6400. Eltérő panel típusokkal rendelkeznek, ha jól tudom IPS az LG-ben és VA a Samsungban. Melyik lenne jobb képminőségben? Emellett a rendszer sebességük is érdekelne.
Tudom hogy idén a WebOS 2-őt mindenki nagyon dicséri, de olvastam több helyen is hogy a 630V-n azért nem olyan fürge a rendszer.
A 3D nem jelent előnyt a H6400-ban, de a tartozék okos távirányító szempontjából jobban felszereltebb.
Szóval tudnátok segíteni, hogy a két típus közül melyik lenne az ajánlottabb?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- PlayStation 5
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Apple Watch
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest