-
IT café
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
Hát még rágom magam kicsit
Élettartamon kívül van más differencia?
Három év múlva használtan szerintem már nem adnak azért felárat mert KC , vagy tévednék , amúgy is három év múlva mennyi lesz ereknek a használt ára 4-5e Ft nem több
Ha meg három éven belül megadja magát úgyis ott a garancia
Na alszok még rá párat , amúgy is még tanulmányoznom kell pár írást hogy telepítés után mit hogy , mert egyes írások úgy kezdődnek hogy nem kell sok mindent beállítani már , de folytatásban millió egy dolgot felsorol hogy ezt meg az hogy merre kell állítani még a biosba isAmúgy az ajánlottak között én ezt látom
Kingston HyperX, HyperX 3K, V+200-as és V300-as sorozata (MLC)Ezek közül melyik lenne a KC300? Lehet én nem tudom beazonosítani.
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Lenovo LOQ 15 gamer notebook: árverseny a középkategóriában