Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
M4XP4YN3
tag
Valaki tud segíteni, vagy ne is próbálkozzak a topicban?
-
M4XP4YN3
tag
Sziasztok! Megvettem a TP-Link-WR841N-et, de nincs net, nem ismeri fel valamiért, a WAN jel narancson világít, a többi zöld. Valaki segítsen kérem, és elnézést az offért. A régi működik, azt használom jelenleg, minden kábelt ugyan úgy raktam be, a progi telepítő sem enged tovább Net hiányában.
[ Szerkesztve ]
-
M4XP4YN3
tag
válasz Intruder2k5 #48966 üzenetére
Értem. Köszönöm a segítséget! Általában a 15-16 ezer forint ösztöndíjamból veszem meg a holmijaimat (PC játékokat, gépalkatrészt, stb.), azért sokalltam a 10 ropit, a szüleim meg skótok, úgyhogy nem vesznek még akkor sem, ha a legszarabb állapotban van a net. 2010 óta van használatban ez az 541-es, azóta meg rengeteget változhatott a Digi szolgáltatása és net sebessége, úgyhogy gondolhatod...
-
M4XP4YN3
tag
válasz Intruder2k5 #48964 üzenetére
A digis papírok ezer évesek, anno még 20 Mbps letöltés, 9 Mbps feltöltéssel bírt, ez volt kb. 2007-ben. Mondom, tavaly nyár körül mért 50/52-t is a net, de routerrel, mert mindig ezt használjuk. Nem tudom, hogy én vagyok suta vagy nincs rá mód, de ha kihúzom a kábelt és rádugom a gépre, akkor nincs net.
Amit ajánlottál, azt k..va soknak tartom.
-
M4XP4YN3
tag
Sziasztok! Routert akarok cserélni, a mostani 1 antennás TP-Link már elavult. Még tavaly a digis csávó többek között ilyet ajánlott: router
http://www.speedtest.net/my-result/5151242736
Ennyit mért a Speedtest, de mutatott tavaly 50 megát is a letöltésnél, nem tudom, mi változott annyit, hogy ilyen kevés lett a letöltési sebességem mostanra. Okozhatja router hiba vagy valami? Nem fut szinte semmi, csak 3 ablak a böngészőben.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest