Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
vfeco
aktív tag
Sziasztok!
Serviio stream fut nálam laptopról, benne egy TP-Link AC1200-as USB stick Wifi modul. (5GHz-n 867 Mbps max)
A Router egy RT-AC56U, ami szintén AC1200.(5GHz-n 867 Mbps max.)
Hamarosan érkezik hozzám az új TV-m. LG OLED55C8. Ebben is ac szabványú wifi modul van.
Az eszközö egy helységben vannak, közel egymáshoz: TV-Router: 1m, Router Laptop: 3m távolság.Kérdésem, hogy komolyabb 4k tartalmak Streamelésére elegendő ez a hálózat úgy, hogy ne akadjanak meg az anyagok?
Köszi a segítséget.
-
vfeco
aktív tag
válasz Gubek-Einste #48197 üzenetére
Érdemes lenne akkor OpenWRT-vel használnom? Több lehetőségem lenne média szerver futtatására?
-
vfeco
aktív tag
Nézegetem az ASUS RT-AC87U Routert! Erre felmegy a DD WRT? Media szerverként nem lesz gondom a lejátszással? A TV SAMSUNG E Széria.
-
vfeco
aktív tag
válasz Gubek-Einste #48195 üzenetére
Köszi! AC-s TP-LINK-re nem is várható?
-
vfeco
aktív tag
Sziasztok!
Az Archer C9-re felmenne a DD-WRT?
C8-am van és a Media szerver funkció elég kaki. Több file formátummal nem boldogul.
Szóval nekem eléggé fontos lenne a media szerver funkció és a gyors wifi. -
vfeco
aktív tag
válasz Intruder2k5 #48112 üzenetére
köszi
-
vfeco
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Archer C8 v1.0-m a legutolsó gyári fw-vel, ami 2015 05. havi.
Az USB 3.0-ra rátoltam egy WD 1TB külső winyót. Fut rajta egy media server amit lát is a Samsung TV-m.
Elég sok file-ra azt írja ki, hogy nem támogatott. Mit lehet ezzel kezdeni? Open vagy DD-WRT esetleg lesz hozzá?A laptopomon egyébként fut a Serviio is. Az előbb említett HDD fel van csatolva meghajtóként. A Serviio-ba fel is tudtam csatolni, de a mappa tartalmát már nem látja sem a TV sem a Tablet sem a Teló. (A laptopban megosztott HDD-ről mindent látnak, bármit osztok le.) Erre ötlet?
Egyébként a Serviio media szerverre csatlaozva mondjuk telefonnal, brutál gyors még a Full HD filmek betöltése is és a beletekerésekre is gyorsan reagál.Vettem egy Archer T4U, AC1200-as USB Wifi Sticket is a laptophoz, hogy tudjam tesztelni a sebességet.
A C8-ra kötött HDD-re így 15MB/s-el tudtam másolni wifin. (A 2,4GHz és az 5GHz hálózat is engedélyezve van, én az 5GHz-re csatiztam az ac-s stickel.)A fenti kérdésekre köszi a válaszokat, illetve ha valakinek kérdése van a C8-ról tegye fel bátran.
Üdv,
Fecó -
vfeco
aktív tag
Erről mi a véleményetek?
TP-LINK Archer C5
Megbízható? Ajánlott?
AC-n nekem megfelelő lenne a sebessége.
Inkább a v2.0-t vadásszam, vagy ez mindegy? -
vfeco
aktív tag
válasz Intruder2k5 #48062 üzenetére
Igen néztem.
Itt az ASUS RT-AC56U a legkedvezőbb árú termék, de ez még mindíg kicsit húzós és belső antennás.
Ennél lényegesen kedvezőbb a TP-LINK Archer C2 AC750. Ez esetleg jó lehet? -
vfeco
aktív tag
Sziasztok!
Kellemes árfekvésben keresek gigabites routert, ami tudja az ac WiFi-t. Mindenképpen megbízható termékre lenne szükségem. Ehhez szeretnék még egy ac-s wifi USB sticket is. Köszi a segítséget előre is!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest