- Tömeges letartóztatás volt Dél-Koreában az ország legnagyobb kriptocsalása miatt
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Trump és az AI miatt 4 éves mélypontra került a Samsung
- Összerakja az AI-t és az 5G-t az NVIDIA
- Más reklámokat nézhetnek a Facebookon az európaiak
- Hálózati / IP kamera
- Vírusirtó topic
- Linux kezdőknek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen routert?
-
IT café
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Lakótelepen lakom, 13 router látszik már most 2.4Ghz-en.
Digi 500 lett bekötve.
Wifin szeretnék nagy sávszélt elérni egy szobán belül. 5GHz üres egyébként, de nem minden eszköz tudja.Olyan routert keresek, ami a LAN portok és a WAN között tudja a gigabitet, illetve torrent kliens telepíthető rá.
Áldozatok 17eFt-ig:
TP-Link 1043ND V3 vagy V4
Asus RT-AC53Ez nem tudom, hogy tud-e torrentezni: D-Link DIR-850L
Segítsetek légyszíves ! Köszönöm Előre is !
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
eladogeppc
veterán
válasz MaCS_70 #55547 üzenetére
Köszi !
Ha maradok 2.4Ghz-en. A kérdésem, hogy a laptop/ipad stb. miért csak 150Mbp/s-el csattan be rá ?
Az RT-AC51U routeremre most is csak 200-al csattan be tőle 50cm-re 5G-n.
2.4Ghz-en nem kéne ezeknek többet tudnia ?Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
eladogeppc
veterán
válasz MaCS_70 #55555 üzenetére
Az világos, hogy senki se várjon el annyi sebességet, mint ami rá van írva.
Evvel az erővel nyugodtan a 2400-at is rá lehetne írni, csak hogy jobban el keljen a cucc.Viszont !
Az Asus RT-AC51U routeremre most 80Mhz csatorna sávszélességnél 5GHz-en 433MBit/Sec-el fel is tudok csattani, és megy is.
A rohadék D-Link DIR-840 amire 600Mbit-et írtak, baromira nem tudja. Arra akár hogy is, de csak 150Mbit/sec-el tudok csatlakozni.
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Szerintetek mekkora sebességgel képes írni/olvasni az USB-n keresztül egy ilyen router ?
Asus RT-AC85PVoltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
eladogeppc
veterán
válasz Intruder2k5 #85250 üzenetére
Köszönöm Intruder2k5 !
Milyen router-t ajánlasz, legolcsóbb kivitelben ami tudna 50-60Mb/sec-et ?
Láttam, hogy a horror áru router-ek biztosan tudják, de nálam a lélektani határ 30-35eFt.
Azt sem tudom, hogy érdemes-e Wifi 6-ba belefogni, vagy nekünk otthonra elég-e a mezei 5Ghz-es 20ezres router is.
iPhone 12 mini, Laptop, TV, S20FE van a családban. Elviekben az S20 illetve az iPhone tudná az ax-et kezelni, csak nem tudom, hogy átviteli sebesség stabilitásban jelent-e annyit.
A mostani router (TP-Link C5 AC1200) kukázva lett, mert a mezei screenshare szakadozott laptopról TV-re.Köszi előre is a segítséget !
-
eladogeppc
veterán
Szia !
Leírás volt igen. Filmeket egyebeket tárolni lenne jó.
Nasra nem költenék most, úgyis csak max 50-ig néznék azt is, de gondolom annyiért is csak olyat kapnék ami nem túl gyors.Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Ezekeől mi a véleményetek ?
- Asus RT-AC65P AC1750Mbps kétsávos gaming wifi router
- TP-Link AX10 AX1500 Wi-Fi 6 Router
- Honor Wi-Fi 6 Plus 3 kétsávos Mesh WiFi router, fehérElengedem az USB hiányát, ha annyival gyorsabb lesz az AX/Wifi 6.
Köszönöm szépen !
-
eladogeppc
veterán
Köszönöm nektek !
Mindettől függetlenül nekem elég lehet ez ? Asus RT-AC65P
Jelenleg max 30 ezer forintig tudok elmenni. Ezen lenne USB is ha akarnék variálni.
Egyenlőre a TV-re szeretnék laptop képet streamelni amit a TP-Link 1043ND meg tudott szépen oldani FullHD-ban is, csakhogy kihalt illetve az Archer C5-öm is.Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
eladogeppc
veterán
válasz szaboi6512 #85282 üzenetére
65P-hez nincs.
-
eladogeppc
veterán
válasz Intruder2k5 #85284 üzenetére
Köszönöm ! Akkor az jó lesz nekem gondolom.
A Wifi 6 egyébként annyival többet jelent, hogy érdemes olyat választani egyébként ?Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Köszönöm a segítséget. Megvettem az Asus RT-AC65P Routert.
Tudna nekem valaki segíteni Miracast/Widi-ben ?
A TV LG 43UJ634V, a Laptop ACER Core i3-7130U CPU-val, 8GB RAM-al, Win10-el, Intel DualBand AC-7265 Wifivel.
Összekötöttem a TV-t a routerrel Wifi 5GHz-en, az Acer laptopot is 5Ghz-en.
A kép átmegy, de a stream folyamatosan szakad. Kihagyások vannak az adatátvitelben.
2.4Ghz-en majdnem összejön, de egy Youtube videó olyan mintha olajmázzal festették volna. Kilépnek a keretükből az emberek.
QOS sem segített az 5GHz-en, 2.4Ghz-en majdnem folyamatos lett a kép.
Köszönöm előre is a segítséget ![ Szerkesztve ]
-
eladogeppc
veterán
Köszönöm a jótanácsokat. Megpróbáltam azonos freqvencián.
TV 5Ghz - Laptop 5Ghz,
TV 2.4Ghz - Laptop 2-4Ghz
Valami nem stimmel. A proci Intel I3-7130U és Intel 620 videokari van benne. Nem látok WiDi támogatást. Lehet ez a baj ?
2.4Ghz-en a legjobb úgy néz ki, de ott is szét-szét esik a kép időnként. QOS ilyen esetben rendbe rakja, de a sávszél csökken 400-ról 200-ra.
Addig szenvedtem, míg a laptopon a legújabb Video és Wifi driverek után már egyáltalán nincs semmilyen wireless display.Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
eladogeppc
veterán
válasz woodworm #85341 üzenetére
Ami számomra érdekes, hogy ha a TV kábelen van, nem tudok ráküldeni vezetéknélküli kijelzőt. Azaz a laptop Wifi 2.4GHhz/5Ghz és a TV kábelen.
A fura, hogy ha hálózati forgalmat nézek, akkor a laptop nem egyenletesen 3-10Mbit/sec-en van, hanem mint a fűrészfog. Vannak adatfolyam kiesések.
Nem lehet, hogy köze van ennek a WiDi támogatás hiánynak ehhez ?Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Még mindig WiFi Direct / Miracast probléma LG 43UJ634v tévével.
Mindent megpróbáltam, amit írtatok.
Továbbra is össze vissza akad, viszont a kép most nem esik annyira szét.
Kábelre kötöttem a TV-t, de a WiDi miatt a Laptop Wifin csatlakozik be.
Az anyagot Youtube-ról próbálom ráküldeni.
Feltöltöttem Youtube-ra, hogy mit csinál a TV. [link]
Kérlek benneteket, hogy segítsetek, mert megőrülök ettől.
Előre is köszönöm !
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Lexus, Toyota topik
- iPhone topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hálózati / IP kamera
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest