Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudi6
senior tag
Sziasztok! Barátnőm szüleihez kellene router + wifi vevő asztali géphez. Tp-Link 841N-t néztem, de nem igazán vagyok már elégedett a tp-linkel, enyémben nemrég halt be a wifi most épp gariban van (1043nd szerencsére 5 év garival, de 2 év után ment tönkre) , garit is csökkentették 5-ről 2 évre, ha jól tudom szinte összes tp-linknél, nem véletlen... Tenda TEW316R-ről mi a véleményetek? 5 év garival van és jókat olvastam róla és csak 3500 Ft. kb. 5 megás a net és földszinten lenne a router egy pc-vel összekötve, emeleten egy másik pc, ide kellene wifi vevő , usb-s vagy pci-s 3000 Ft-ig. Milyen routert és vevőt vegyek? Köszönöm
-
dudi6
senior tag
Sziasztok! Otthonra kellene szülőknek egy wifis router. Kábeles 20Mbites net van. Olcsó megbízható routert keresek. TP-Link 741ND megfelelő erre a célra vagy van jobb vétel is? Ezt 4000 Ft körül már lehet kapni.
Köszönöm -
dudi6
senior tag
Sziasztok! Olyan routerre lenne szükségem ami vevőként szolgál (nem tudom mi a neve ennek, talán Host mode). Tp-link 941nd és 1043nd -t néztem, ezek jók erre?vagy esetleg más? 25 Mbit/s netet kéne vele fognom és gépre küldenem. Hogy működik ez pontosan? Beállítom, hogy Host módban legyen és utp-n rákötöm a gépeket? Ha wifin szeretném küldeni a gépekre ahhoz kellene mégegy router? köszi
-
dudi6
senior tag
Sziasztok, most vettem egy TP-Link 941ND routert. Tudnátok valami linket adni, ahol le van írva egyszerű beállítása? Magyar előnyben, de jöhet angol is...PR-Telecom-s net van, gondolom akkor nem a PPPoE hanem a Dynamic kell, ugye?
-
dudi6
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy routert, ehhez kérnék segítséget. Egy asztali gépet(amin a router lesz) és egy laptopot akarok rákötni. A router egy családi ház emeletén lenne a laptopot a földszinten használnám, ezért jó lenne egy normális wifis router. Egyelőre 3 Mb a letöltés (PR Telecom) de lehet majd 5 vagy 10-re fogom változtatni. TP-Linket néztem ki, de más is szóba jöhet. kiszemeltek: TL-WR543G, TL-WR941ND Milyen routert vegyek? Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest