Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- Synology NAS
- DIGI internet
- OpenWRT topic
- Windows 11
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Mikrotik routerek
- PR-Telecom
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
-
IT café
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
-
aktív tag
Igen, a HG8245H modem van nálunk.
Átalakítóval van koaxunk (az van a falunkban), aztán a fal után megint átalakítóval megy az UTP a set-top boxba, IPTV-s. A fotó alapján nem úgy van,. hogy szürke kábel a net, fekete a tv? A tv most csak egyik szobába megy, de korábban két helyre ment, ahhoz van az elosztó.Tehát a t-com router után be lehetne tenni a saját routert, nem?[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
Hát, már nem emlékszem, hogyan van bekötve. Jön a fénykábel, ami vmi átalakítás után UTP lesz, de nekünk a falbeli kábel a TV-hez koax, ezért egy átalakítóval megy be a falba a TV adás. És nem tudom, hogy a TV adás átmegy-e a routeren. Mert ha igen, akkor gondolom nem szedhetem ki. (Sok a kábel, megpróbálom kibogozni, mi merre megy.)
Ha nem megy át, akkor viszont tényleg el kell vegyem. Persze, akkor a T-Com látja, hogy másik eszköz akar bejelentkezni, nem lesz-e gond? -
aktív tag
Köszi a válaszokat. Abban a sarokban van a gép, ahol a router, és oda van vezetve kábelen a net, ami amúgy a bejárati ajtó felett jön be. Ott most a Tcom routere van (Huawei), használaton kívül.
Akár át is lehetne helyezni a routeremet, a Huawei alá még éppen befér, éshát tényleg nem kell kéznél lennie. Ezzel még nem próbálkoztam, csúnya. Onnét mindenhova jobb lenne?
Ettől függetlenül érdekel az AX50 vagy az AX73 is, a VPN és a parental control miatt. Előbbi fotómegosztó progihoz kell, utóbbival azt szeretném elérni, hogy a kölyök ne nézzen mást tanulás közben.
Bár az AX73 kicsit már drága egy ilyen kicsi otthonra. Kb 1-2 méterrel kell távolabbra érnie, mint a mostani router. (Van, de szakadozik.)
-
aktív tag
A mostani TP-LINK WDR3600 routert szeretném lecserélni, mert nem szórja be teljesen a lakást. Ez egy 60 nm-es új építésű, belül téglafalas lakás, és a piros X helyén van a router, míg a sárga köröknél a legtávolabbi eszköz. Mivel nem ért el oda a nert, ezért tettem egy erősítőt a kék körbe (csak a baloldaliba). De így is gyenge a jel. (Net: Telekom 150/50)
Kinéztem az TP-Link Archer AX50, hogy teljes lefedés legyen és bírja a párhuzamos videotelefonálást 3 eszközön.
Jó választás ez?
Még tetszett nekem az AX50-ben a VPN lehetőség és a parental control. Esetleg ilyen tapasztalata van valakinek?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest