- Idővel bárkinek lehet saját Waymo robottaxija
- Synology NAS
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Starlink
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Mikrotik routerek
- Sweet.tv - internetes TV
- Microsoft Edge
- Mozilla Firefox
-
IT café
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
apholyon
aktív tag
válasz
yanna #103614 üzenetére
Félreértés ne essék, megfogadom a tanácsot, hiszen ezért is kérdezek, mert én nem értek hozzá. Csak nem szívesen adnék ki kétszer annyi pénzt érte, ha hasonló az eredmény.
Amit nem írtam le, hogy egy borsodi faluban lesz felszerelve, ahol kétséges a folyamatos térerő is (illetve jobbára csak reménykedem benne, hogy azért annyi lesz, hogy a kamerákat nézni lehessen és a felvétel folyamatos legyen).
-
apholyon
aktív tag
válasz
Gubek-Einste #103600 üzenetére
MR6400 nagyon gagyi? Elvileg ez is SIM-es, MR600-hoz képest majdnem féláron van, de specifikáció alapján nem látok nagy különbséget...
-
apholyon
aktív tag
válasz
Gubek-Einste #103600 üzenetére
-
apholyon
aktív tag
Sziasztok!
Jól gondolom, hogy az összefoglalóban a "mobilnet megosztására alkalmas" eszközök azok, amelyekbe lehet SIM kártyát tenni és arról megfosztani a netet?
Amit szeretnék: adott családi ház, 3 térfigyelő kamerával (TP-Link TAPO C520WS), ezeknél szeretnénk felvételt is készíteni (felhőbe), illetve távolról nézni. Internet nincs bekötve. Azt a tippet kaptam, hogy egy SIM-es router lehet a legjobb megoldás.
Csak a kamerák használnák, illetve 1-2 havonta ha ott vagyunk, neteznénk róla. TP-Link MR sorozattal szemeztem, de nem tudom melyik elég hozzá és melyik overkill.
Előre is köszönöm!
-
apholyon
aktív tag
Sziasztok!
90nm családi ház + kert (nem nagy) lefedéséhez milyen router / mesh ajánlott? Az nem baj, ha nem méregdrága
TP- Link DECO nagy mellényúlás lenne?
Köszi!
-
apholyon
aktív tag
UI: tudom hogy már biztos sok ilyen kérdés volt és unjátok de alig van időm és minél hamarabb kellene, szoval bocsánat és nagyon köszi aki tudna segiteni!!!<3
-
apholyon
aktív tag
Sziasztok! a kérdésem a következő lenne:
Szükségem van egy lehetőleg olcsó 4-es routerre (Diginetet szétosztani 3 felé).
Ajánlották ezeket/olvastam itt és tetszett:
D-link 604, SMC Barricade, Asus RX3041
Na most nekem smc volt és elromlott, bár ennek ellenére tetszett, a D-linkről sok jot/rosszat hallottam, az asust ismerősöm ajánlotta és maga az asus márka eddig nálam top7es.
Véleményetekre lennék kíváncsi hogy ezek közül vagy akár más tipus (csak olcso legyen, válság vanmelyik lenne a legjobb.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS85Q-B Gamer IPS Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / FreeSync
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB DDR5 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Spirit of Gamer ELITE K70 Gaming Billentyűzet
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GP850-B GAMING IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Beszámítás! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest