Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Üdv. Úgy néz ki bekötik a digi 1000mbites csodáját és az Euronics-ban adnak TP-Link routerekre 30%-ot. Archer C5 még ajánlott?
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Na ma megvásároltam és beüzemeltem a TP-Link TL-MR6400 3G N300 multiwan mobil routert. Beledobtam a Telenoros simet és egyből fel is csatlakozott a hálózatra, bekonfiguráltam és a MyTV hasít, az 1080p-s mozi Plexen keresztül is tökéletesen megy. A mobilnet 75-100%-os jelerősség között mozog ott ahol a kis Huawei Mifi már döglődött.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
-
Ezen most ne vesszetek össze, egyéni preferencia kérdése otthoni szinten. Én nem szeretnék kábelezni.
-
válasz woodworm #64844 üzenetére
[link] egy ilyen TV. Van amikor teljesen jól megy az 1080p Plexen keresztül, de tegnap többször is megszakadt. Ma gyakorlatilag egy 1GB-os BDrip sem ment végig gond nélkül délután, azután a Huawei Mifit újraindítottam és most jó. Ezért is gondolom, hogy nem a TV a probléma forrása.
(#64845) Gubek-Einste pont a kábelezést akartam elkerülni. Egy C7-est kinéztem egyelőre.
Erről vélemény? 4G-n lehet jobb a vétele mint a Huaweinek?[ Szerkesztve ]
-
válasz Gubek-Einste #64841 üzenetére
Ez egy tégla, családi ház. Az eszközök egy szobában vannak, max ugye a telefonok és tabletek kerülnek ki de akkor is max olyan 5m-t és 2 falat jelent.
Az elvárás az, hogy a TV-n akadás/megszakadás nélkül tudjunk nézni a többi eszközről streamelt nagy adatfolyamú médiát akkor is ha épp Wifin lóg a többi eszköz is. Ezért hajlandó vagyok verébre ágyúval, ha érted mire gondolok.
-
Sziasztok. Megnéztem a téma összefoglalót, de azért kérdezek ha nem gond.
Jelenleg Telenor 100+100GB Hipernetet használunk egy Huawei E5377T wifis modemmel. Erre csatlakozik itthon egy Sony Androidos okostévé, amin MyTv-t nézünk amikor tv megy, egy laptop ami amolyan média szervert tölt be, egy tablet, két telefon meg egy PS4. Ez a kis vacak Mifi kevés, pláne ha 1080p tartalom átvitelére kerül sor.
Olyan 20-30k körül keresnék, idehaza megvehető Mifit vagy rendes Routert amire rádugva a Hipernetet (később lehet lesz 1000-es Digi) stabilan menne itthon a média szerver?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Környezetvédelem
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest