Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- DIGI internet
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Synology NAS
- OpenWRT topic
- Windows 11
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Mikrotik routerek
- PR-Telecom
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
-
IT café
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
Beri
addikt
az menyire jelent problémát a routereknek h a külső vinyóra töltsenek le
Attól függ, milyen gyorsan. 1-1.5-2MB/s a plafon nagyjából. Megint csak azt tudom mondani, hogy erre a feladatra sem router való.ahogy olvastam a tp-linkel nagyon sok tapasztalat van de akad akinek 2 hónapnál nem bírt többet, és olyanok is akiknek sikerült kinyírniuk szegényt véglegesen
User error mindegyik egytől egyig. Ha valaki elcseszi a flasht, azzal nem tud mit kezdeni a router.Ez a 4000 szimpatikusnak tűnik, csak mintha azt olvastam vna h a belső antennás routereknek nem akkora a hatótávolságuk mint a külső antennásoknak.
Vannak jól megtervezett belső antennás modellek, amik semmivel sem nyújtanak kevesebbet külső antennás társaiktól, viszont nem tudsz rájuk nagyobb botokat tekerni, ha kevésnek bizonyulna a kraft.iknight:
120 megás netet kellene elosztani wifi-n
Ambíciózus próbálkozás, zajmentes vákuumban simán megoldható. Máshol eléggé gyanús, hogy nem. -
Topikgazda
A LAN port hiány a legegyszerűbben egy-két gigabites switch beszerzésével tudod megoldani, négynél több portos SOHO router-t nem lehet kapni, ha még is akkor az meg horror áron van.
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest