- Hamarosan kiderül, hogy a Trump-kormány szétdarabolja-e a Metát
- Nem kaphat a mellette lévő atomerőműből több áramot az Amazon adatközpont
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Így tréningezi az AI-modelleket az EU-ban a Meta
- 500 milliárd dollárnyi AI-szervert gyárt le az USA-ban az NVIDIA
- Asustor NAS
- Elképesztő tervei vannak Grönlanddal a Szilícium-völgynek
- Windows 10
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Mikrotik routerek
- Internet és kábel TV hálózatokról kötetlenül
- VPN topic
-
IT café
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
válasz
ekkold #79566 üzenetére
Koszonom, jol hangzik. Tetszik az anyag, amit kuldtel, hasznos hetvegi olvasmany lesz!
(#79560) vargalex
Szoktam olvasni az irasaid, ha azt mondod, hogy megeri azt a +7 ezret, akkor bele fog ferni. (Bar fura lesz, hogy az egyik eszkoz feher, a masik meg fekete... a ket feher jobban mutatott volna egymas mellett.)(#79565) blakey
Nem szeretnek openwrt-t, meg dd-wrt-t hegeszteni most. Mind a kettot probaltam, tobb eszkozon is, soha, egyik sem lett stabilabb tole. Igen, kaptam franko feature-oket, de olyan egyszer sem volt, hogy stabilabb lett volna.(#79564) szir3na
Azt semmi kepp sem szeretnek botnetet epiteni. (Tudom, nem en epitem, hanem feltorik, es...) Miert olyan sokkal konnyebb a router os eszkozokkel epiteni, mint egy sima soho routerrel?Node komolyan! Ha felsorolt markakat nem, es mikrotik se a router os miatt, akkor mit?
Neztem meg ezt a Buffalo AirStation WHR-600D-t. Ez teljesen ismeretlen a szamomra, munkatarsam szerint jo... Vagy neztem a Synology RT2600ac-t, de ez azert rohadt sokba kerul. Ok, a brand-del jok a tapasztalataim. Esetleg lehetne a Cisco Small Business RV160W VPN. Gondolom ez nagyon jo, mondjuk ennyi penzert legyen is jo. Esetleg meg a Ubiquiti Networks AmpliFi Instant Home Wi-Fi System lehetne meg, de errol azt sem tudom, hogy micsoda. Kommersz cuccnak nez ki, jo sok penzert...Tenyleg nem tudom. Szeretnek egy gigabites portot, meg jo lenne az AC-s net, de nem elvaras. Nem kell kulonosebben nagy sebesseg. Csak ne fagyjon le, ne dobalja az eszkozoket! Jut eszembe, kicsi a lakas, nincsenek falak, nem nagyon vannak kozeli szomszedok, csak 1.
Bocs, ossze vagyok zavarodva, mi kell nekem, csak nem akarok mar megegy vackot. Szeretnem egyszer beallitani, aztan menjen 10 evig, mint a Linksys WRT54GL.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Eladó használt garanciális Samsung S23 5G 8/128GB dual SIM
- iPhone 15 Pro Max 256GB, 100%, Apple garancia, független, doboz
- HP Elite Mini 600 G9 Micro - Mini PC - Core i5 12500 - 16GB DDR5 - 256GB NVMe SSD - gari + számla
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700 (8 mag/16 szál) +RTX 3060 12GB +32GB DDR4 +1TB SSD! GAR/SZÁMLA!
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS érintő i5-10210U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
- BESZÁMÍTÁS! Intel Arc B580 12GB Limited Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- Keresünk dokkolókat
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest