- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Bejelentkeztek a TikTok amerikai ágazatáért
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
-
IT café
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz MaCS_70 #65723 üzenetére
szerintem az adott esetben nagyobb segítség, ha az ember elmondja a buktatókat vele, mintsem 10k-val drágábban ajánl egy holtbiztosabb megoldást. egyébként használtan vannak egész jó 15-20k-s 2 magos cuccok aprón, asus, netgear, linksys, cfw-el. ami a legtöbb esetben annyi mókolás, mint a gyári fw frissítése.
egyébként, ha a tenda ac15 20k alá esne, akkor simán jobb vétel lehet egy tomatóval, mint a külföldről rendelve padavanra mókolt a xiaomi-t. annak még én se állnék neki, pedig van bennem vállalkozó szellem.
én egyelőre azzal szívok, hogy a 15-ért vett Tenda W1800R 2,4 ghz-re szopóág, időnként nem lehet rá csatlakozni, hiába cfw. engem spec nem zavar, ha naponta hajnalban újra kell indítani ütemezve, de úgy tűnik, ez sem vált be 100%.
haladok vissza a fw-ekkel. és ahogy olvasgatom a netet, ez bizony drágább és jobb rúterek esetén is elő szokott fordulni, cfw-el is. 2,4 meg 5 ghz-en is.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Xbox Series X 1TB + Xbox Stereo Headset Bundle (bontatlan+garancia)
- Huawei P30 Pro 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone Xs 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12S 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!