Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz Dragon3000 #82512 üzenetére
Mennyiből volt összesen pár ember? 100-ből 10? Hogy te miért korlátozod le a fórumra a hibás routerrel rendelkezőket, azt nem tudom, de nem is érdekel, ha hiszed, ha nem, vannak akik nem fórumoznak, mégis volt asus routerül, és javíttatniuk kellett.. Engedd meg, hogy én őket is bele akarjam számolni. Köszmár. De ha nem lépünk túl a fórum keretein (mert a nyitott gondolkodásnak ugye ez a lényege) végülis csak marad itt is jb 10% hibaarány. A többiek, tp-link, tenda, xiaomi, dlink, stb stb is itt tartanak? Dehogy, ott töredéde a hibás készülék.
Na ebből kell a konklúziót levonni, amit én írtam, az az egésznek csak egy kis szeletkéje.Nincs alma meg körte, 27 ezer forintos routert a 27 ezer forintos routerrel hasonlítottam. Lehet, hogy válaszoltam, már nem tudom, te voltál-e, de gondolom magad is sejted, hogy ahol eddig nem volt már jel, most van, ahol eddig 10Mbit volt a sebesség, ott most 80.
A linksebesség, és közvetlenül a router mellett mérhető +50% csak egy mérőszám a sokból, ha azon a ponton használnék vezeték nélküli eszközöket, egy 8 ezer forintos router is elég lett volna, de pont úgy, mint mások, néha falak, háztartási berendezések és mások is árnyékolnak. Erre való egy jó router.
Ez nekem elég, nyilván a kérdésből sejtem, hogy neked ez se jó.[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest