Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rick4

félisten

válasz Dragon3000 #82512 üzenetére

Mennyiből volt összesen pár ember? 100-ből 10? Hogy te miért korlátozod le a fórumra a hibás routerrel rendelkezőket, azt nem tudom, de nem is érdekel, ha hiszed, ha nem, vannak akik nem fórumoznak, mégis volt asus routerül, és javíttatniuk kellett.. Engedd meg, hogy én őket is bele akarjam számolni. Köszmár. :D De ha nem lépünk túl a fórum keretein (mert a nyitott gondolkodásnak ugye ez a lényege) végülis csak marad itt is jb 10% hibaarány. A többiek, tp-link, tenda, xiaomi, dlink, stb stb is itt tartanak? Dehogy, ott töredéde a hibás készülék.
    Na ebből kell a konklúziót levonni, amit én írtam, az az egésznek csak egy kis szeletkéje.

Nincs alma meg körte, 27 ezer forintos routert a 27 ezer forintos routerrel hasonlítottam. Lehet, hogy válaszoltam, már nem tudom, te voltál-e, de gondolom magad is sejted, hogy ahol eddig nem volt már jel, most van, ahol eddig 10Mbit volt a sebesség, ott most 80.
    A linksebesség, és közvetlenül a router mellett mérhető +50% csak egy mérőszám a sokból, ha azon a ponton használnék vezeték nélküli eszközöket, egy 8 ezer forintos router is elég lett volna, de pont úgy, mint mások, néha falak, háztartási berendezések és mások is árnyékolnak. Erre való egy jó router.
    Ez nekem elég, nyilván a kérdésből sejtem, hogy neked ez se jó. :D

[ Szerkesztve ]

49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025

Új hozzászólás Aktív témák