- Hamarosan kiderül, hogy a Trump-kormány szétdarabolja-e a Metát
- Nem kaphat a mellette lévő atomerőműből több áramot az Amazon adatközpont
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Így tréningezi az AI-modelleket az EU-ban a Meta
- 500 milliárd dollárnyi AI-szervert gyárt le az USA-ban az NVIDIA
- Asustor NAS
- Elképesztő tervei vannak Grönlanddal a Szilícium-völgynek
- Windows 10
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Mikrotik routerek
- Internet és kábel TV hálózatokról kötetlenül
- VPN topic
-
IT café
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
humigabi
aktív tag
válasz
ALgore2 #72192 üzenetére
MaCS véleményével maximálisan egyetértve, és tiszteletben tartva, - csak azért, mivel felvetetted a B525-ös lehetőségét - hadd osszam meg veled a Hw B525-ről tapasztalataimat.
Szintén Telenoros SIM kártyám van, és a szolgáltatónál vettem egy B525-öt (így volt a legolcsóbb). Részben azért, hogy a kábeles netet kiváltsam (egyeduralkodó szolgáltató, magas árak), részben azért, amit korábban MaCS is leírt, meguntam az USB stickkel való kisérletezést.
Amikor megvettem, pár hétig teljes értékű routerként használtam (a másik meghibásodása miatt), kihasználva a 4 db LAN csatlakozót és a 2.4-5 GHz-es rádiót. Kétszintes családi házban mindenhol volt jel, ha 5-ön már nem, akkor 2.4-en biztosan. Könnyű beüzemelni, alapvető beállítások benne vannak.
Ami sokaknak hiányzik belőle az a NAT kikapcsolásának lehetősége.
Nálunk is jó a lefedettség, 600m-re van a torony, vettem hozzá egy MIMO-s panelantennát, de még nem szereltem fel. Így a belső antennáiról megy, maximálisa térerő van, és a jelminőség is jó. A jelminőség és jelerősség állandó szinten tartása miatt fogom felszerelni az antennát, ha jó idő lesz (szobában kipróbáltam, sokat dob rajta).
Míg fő eszközként használtam, az alábbiak mentek róla:Tv kábellel, másik két Tv két Chromecast-al, 3-4 laptop, 4-5 telefon.
Október óta használom, sem újraindítani nem kellett, sem magától nem indult újra, nem fagyott le, hiba nélkül működik. Akinek nem gond a NAT, bátran ajánlom.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Lexus, Toyota topik
- Xbox Series X|S
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Megváltozott az Android minimális rendszerkövetelménye
- Mini PC
- PlayStation 5
- One mobilszolgáltatások
- Boncasztalon a Keychron K3 Max és Q10 Max billentyűzete
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Letarolná a kínai AI igényeket a Huawei CloudMatrix 384
- További aktív témák...
- Eladó használt garanciális Samsung S23 5G 8/128GB dual SIM
- iPhone 15 Pro Max 256GB, 100%, Apple garancia, független, doboz
- HP Elite Mini 600 G9 Micro - Mini PC - Core i5 12500 - 16GB DDR5 - 256GB NVMe SSD - gari + számla
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700 (8 mag/16 szál) +RTX 3060 12GB +32GB DDR4 +1TB SSD! GAR/SZÁMLA!
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS érintő i5-10210U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest