Új hozzászólás Aktív témák

  • humigabi

    aktív tag

    válasz ALgore2 #72192 üzenetére

    MaCS véleményével maximálisan egyetértve, és tiszteletben tartva, - csak azért, mivel felvetetted a B525-ös lehetőségét - hadd osszam meg veled a Hw B525-ről tapasztalataimat.
    Szintén Telenoros SIM kártyám van, és a szolgáltatónál vettem egy B525-öt (így volt a legolcsóbb). Részben azért, hogy a kábeles netet kiváltsam (egyeduralkodó szolgáltató, magas árak), részben azért, amit korábban MaCS is leírt, meguntam az USB stickkel való kisérletezést.
    Amikor megvettem, pár hétig teljes értékű routerként használtam (a másik meghibásodása miatt), kihasználva a 4 db LAN csatlakozót és a 2.4-5 GHz-es rádiót. Kétszintes családi házban mindenhol volt jel, ha 5-ön már nem, akkor 2.4-en biztosan. Könnyű beüzemelni, alapvető beállítások benne vannak.
    Ami sokaknak hiányzik belőle az a NAT kikapcsolásának lehetősége.
    Nálunk is jó a lefedettség, 600m-re van a torony, vettem hozzá egy MIMO-s panelantennát, de még nem szereltem fel. Így a belső antennáiról megy, maximálisa térerő van, és a jelminőség is jó. A jelminőség és jelerősség állandó szinten tartása miatt fogom felszerelni az antennát, ha jó idő lesz (szobában kipróbáltam, sokat dob rajta).
    Míg fő eszközként használtam, az alábbiak mentek róla:

    Tv kábellel, másik két Tv két Chromecast-al, 3-4 laptop, 4-5 telefon.
    Október óta használom, sem újraindítani nem kellett, sem magától nem indult újra, nem fagyott le, hiba nélkül működik. Akinek nem gond a NAT, bátran ajánlom.
    :DD

    humigabi

Új hozzászólás Aktív témák