Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Claude Leon
senior tag
válasz smallmer #28907 üzenetére
Lehet, hogy a jobb elhelyezés volna szerencsésebb, mert a teljesítmény, mint tudjuk, törvényileg behatárolt.
(az érzékenységben persze lehetnek minimális különbségek, de az az ellenoldalon is múlik, másfelől kérdés, hogy az abból kinyerhető többlet jelen-e megoldást a problémádra)A wds eleve felezi a légből kinyerhető sebességet, tekintve, hogy minden csomagot ismételni kell a másik oldal felé, azzal szerintem normális az a határ, amit írtál, persze az, hogy az nem stabil, egyéb problémákra utal.
Kérdés még a dologban, hogy a csatornák mennyire zavarodottak a környéken fellelhető további rádióforrásoktól, ha vannak ilyesmik
(ha eddig nem nézted, leszkennelhetnéd a router környékét, a wds-es állomás környékét, és a végpontod könyékét is, hátha találni zavarmentesebb csatornát)Ha az elhelyezés érdemben nem változtatható, de valamennyi kábelezés belefér, a wds-nek használt cuccot AP-nek beüzemelve, a 1043 felé tyúkbélen, letudhatnád a wds hátrányait. (persze, az eszköz típusát azért írhattad volna)
A torrentkliensed korlátainak beállítása is érdekes lehet, mert a túl sok egyidejű kapcsolat eleve mehet a rádós átvitel kárára, a rádós csomagok bővebb időkerete miatt
(pl. fele csomagmérettel a kb.felére esik a hasznos kapacitás)#28909) avman:
A range extendernél nincs jelentősége az ip-címének, csak rádón ismétli a kereteket.
Ha mégis szeretnéd menet közben elérni, talán érdemes megpróbálni fix ip-címmel a megfelelő tartományra (gondolom, erre csak tyúkbélen van alkalmi lehetőség), de sajnos nem próbálkoztam ilyesmivel, nem tudom, hogy ettől elérhető lesz-e repeatelés közben.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest