- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- Az NVIDIA miatt kerültek lejtőre a kvantumszámítógépet fejlesztő cégek
- AI fejleszti az elhízás elleni csodagyógyszert
- Beköltözhet az eBay a Facebook Marketplace-re
- Zuckerberg Trumppal együtt szorítja vissza a cenzúrát, válaszolt az EU
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Crypto Trade
- Windows 11
- Zuckerberg Trumppal együtt szorítja vissza a cenzúrát, válaszolt az EU
- Milyen NAS-t vegyek?
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Rendszergazda topic
-
IT café
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kommunism
aktív tag
1 kis segitségre lenne szükségem, valószinüleg lemerült a gépben az elem,vagy elszállt az óra ic nemtudom,de a számitógép órája bekrepált. Kérdésem az lenne hogy:van-e valami alkalmazás windowsra ami a netről mutat nekem időt?
A hirdetéseimet figyelmesen olvasd.Leírok bennük mindent csak amit nem azt kérdezd,mert másra nem válaszolok!
-
kommunism
aktív tag
Tud valaki linuxra olyasmi médialejátszót mint a bsplayer? Értem ezalatt, hogy amikor elinditok egy filmet akkor egyből elkezd feliratokért keresni.
A hirdetéseimet figyelmesen olvasd.Leírok bennük mindent csak amit nem azt kérdezd,mert másra nem válaszolok!
-
kommunism
aktív tag
Valamilyen fájl hiányzik neki. Létrehoztam az új entryt, és beállitottam neki a linux nevü particiót(ő átállitotta c re) itt ujrainditás történt. A baj az hogyha rámentem advanced settingsbe a particiókra akkor, 3 vinyó van a linuxnak(ubuntu) plusz 1 boot nevü disk. Mindig ujraindult.Meg foggalmam sincs melyiket kéne kiválasztanom a tipusnál, mint irtam 1 mezei ubunturól van szó.
-
kommunism
aktív tag
win7 ,és ha beállitom 2 dolog történik, a esetben én választom ki a drive ot amiről bootolnia kéne,és újra indul b esetbe ő teszi ezt és hibaüzenettel indithatom újra a gépet.
-
kommunism
aktív tag
Valaki tudna nekem ajánlani 1 egyszerü boot managert, mert sikeresen eltüntettem a linuxomat:S. lehetőleg olyat amit windowsból csak telepitenem kell,és kész.
-
kommunism
aktív tag
mivel tudom elérni hogy webcamom tudjon felvenni,ugy hogy később meg tudjam nyitni?Van erre lehetőség 1általán?
-
kommunism
aktív tag
Helo mindenki emléxem volt 1 program ipod ra meg iphonra amibe beraktál 1 képet magardól és "megöregitett" tudja valaki a program nevét? akár más platfrmra is jöhet hasonló program.
-
kommunism
aktív tag
válasz Fire/SOUL/CD #15670 üzenetére
Neked is köszi 64 bites a rendszer, de már sikerült levakarni, amugy a gears of war volt.
-
kommunism
aktív tag
Le akartam törölni 1 programot, nem sikerült vezérlőpultból ugyhogy manuálisan kitöröltem, hogy tudom a programot a vezérlőpult/programok törlése listából kitörölni?Ehez valami program van vagy bármi más módszer?
[ Szerkesztve ]
-
kommunism
aktív tag
válasz Dluinet #15395 üzenetére
Van 1 kész jegyzőkönyvem, csak nekem a mérésre más eredmények jöttek ki, de a jegyzőkönyből felhasználnám a képeket mert nekem nincsenek meg, át szeretném irni a saját mért eredményeimre.
-
kommunism
aktív tag
Tud valaki valami programot amivel bele lehet irni pdf fájlba?
-
kommunism
aktív tag
Tud valaki ajánlani olyan programot amivel mp3 ból mp3 ba tudok konvertálni de úgy hogy tudjak rajta hangositani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Újévi kedvező ár!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- EREDETI JÁTÉK KULCSOK - STEAM, EA, UBISOFT, EPIC GAMES - LEGJOBB ÁRON
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest