- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
-
IT café
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
szerintem a nagy felhasználóbarát videovágó programok (Pinnacle Studio, Ulead Video Studio stb.) tudják ezt. vagy a profik, az Adobe Premier, Sony Vegas
vannak más megoldások is, de ahhoz először demouxolnod kell (szétválasztani a videó és audió anyagot), majd a hangot szerkeszted ahogy tudod, és a végén újra összeilleszteni.
szétszedni lehet ingyenesen a nandubbal asszem, vagy TmpegEnc-el, szerkeszteni a hangot bármivel (én egyszer Adobe auditionnal csináltam ilyet) és összerakni meg asszem a virtual dub is tudja (ingyenes, ha jól emlékszem én Sony Vegassal raktam össze). nekem egyszer kellett ilyet csinálnom, egy video alá zenét keverni, meg hangot tisztítani. ha jól emlékszem ezekkel csináltam (TmepgEnc -->Audition--> Vegas). a sourceforge.net -en sok ingyenes alkalmazás van ilyesmire.
[ Szerkesztve ]
''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- ASUS ROG Ally
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- World of Warcraft Burning Crusade Collector's edition bontatlan