- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- Az NVIDIA miatt kerültek lejtőre a kvantumszámítógépet fejlesztő cégek
- AI fejleszti az elhízás elleni csodagyógyszert
- Beköltözhet az eBay a Facebook Marketplace-re
- Zuckerberg Trumppal együtt szorítja vissza a cenzúrát, válaszolt az EU
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- OpenMediaVault
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Zuckerberg Trumppal együtt szorítja vissza a cenzúrát, válaszolt az EU
- Windows 10
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Crypto Trade
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
-
IT café
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
SunMount3r
nagyúr
válasz Czimby #53326 üzenetére
Ahogy írták a TC-hez van egy csomó ilyen plugin, pl.: mthumbs.wlx 20210405 -> a média file-okhoz és pdf-hez.
Office doksikhoz meg ez: Office2007wlx_64 0.0.6.5 (keress rájuk a böngészőben ezen az oldalon).De amúgy alapból is nagyon sok kép file és videó "bélyegképét" tudja megjeleníteni a TC. Alap esetben fent, balról a negyedik ikon. A bélyegképek méretét meg a Konfiguráció-> Opciók -> Bélyegképek alatt tudod állítani.
-
félisten
Ha van időm, szeretek kutakodni különböző cuccok után a neten, épp a héten akadtam rá erre a -talán nem annyira ismert- File Manager-re, ami talán épp pont jó lenne Neked...
Próbáld ki, hátha bejövős: FileVoyagerMindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
addikt
Persze. Total Commander simán tudja, csak be kell állítani, meg lehet hogy kell hozzá kiegészítő plugin, de annyi van hozzá hogy tuti mindenbe bele lehet nézni. De alapból is nagyon sok kiterjesztést ismer.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
őstag
válasz Czimby #50209 üzenetére
mediacoder is ilyen, de eddig csak néhány fájlt raktam vele egy job-ba. Van belőle portable is. De szerintem alapból ő sem írja felül az eredetit, hanem ugyanoda menti más fájlnévvel. De nem néztem végig a beállításait.
Letölthető
Pont kellően részletes GUI van hozzá, ezért is szerettem meg jobban, mint a handbrake-t.[ Szerkesztve ]
Meliora sunt bono inimica
-
válasz Czimby #50209 üzenetére
A shutterencoder-nek van ilyesmi funkciója. Alapból a behúzott videó könyvtárába menti a konvertált videót. A felülírásban nem vagyok biztos, hiszen konvertálás közben folyamatosan olvassa, és menti egy másik fájlba.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
válasz Czimby #36093 üzenetére
A Windows-ba épített (miért) nem jó? Lementi a rendszermeghajtó lemezképét, és a telepítő médiáról indítva a gépet, pik-pak visszatölti azt.(Egyszerre több lemezképed is lehet, ekkor csak ki kell választani a készítés dátuma szerint, hogy mikori állapotot töltse vissza)
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Autós topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- OpenMediaVault
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- World of Warcraft Burning Crusade Collector's edition bontatlan
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Újévi kedvező ár!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest