- OpenWRT topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Tényleg készül az OpenAI-féle X-rivális
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Gmail
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Max
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- 500 milliárd dollárnyi AI-szervert gyárt le az USA-ban az NVIDIA
-
IT café
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gyulank #50949 üzenetére
1. Sajnos a Trust oldalán nem találtam meg ezt a típusú billentyűzetet (GXT 280-t igen, de lehet, hogy a fogammal néztem...)
2. Nem ismerem, de régebben volt hozzá egy külön tool, amivel lehetett programozni jó pár billentyűt...
3. Mint az 1. pontban írtam, nem találtam meg ezt a konkrét típust, de a 280-ashoz még létezett/létezik egy ún. GXTOOLS nevű alkalmazás, ami arra volt/van hivatott, hogy bizonyos bill.-ket (funkció- és kibővített bill.-ket) át lehetett programozni, hogy mit is csináljanak...
Én most csak a 280-as-hoz találtam ilyet, ez ha a kibővített bill.-hez (böngésző/kereső/kedvencek stb stb) nem is, de legalább a funkció bill.-khez (F1-F12) legalább biztosít lehetőséget...
GXTOOLS V1.0 | GXTOOLS V1.0 Sleep and Power Off (itt képen az F12 bill.-hez rendeltem volna a Sleep avagy Power Off funkciót)Nem tudom, hogy a GXT 290-t érzékeli-e avagy sem, de talán megér egy próbát...
UI: Lehet (nem tudom), hogy esetleg a bill. driverével együtt nem települ-e ez az utility beépítve. A Windows Bill. beállításaiban azért nézz körül, mert lehet, hogy azon belül tudod átprogramozni, hogy milyen bill. mit csináljon, pl. egyes (nem mind) 8xx szériánál pont ez van...
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPad topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos cigaretta 🔞
- OpenWRT topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET / PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest