Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Fire/SOUL/CD

félisten

válasz gyulank #50949 üzenetére

1. Sajnos a Trust oldalán nem találtam meg ezt a típusú billentyűzetet (GXT 280-t igen, de lehet, hogy a fogammal néztem...)
    2. Nem ismerem, de régebben volt hozzá egy külön tool, amivel lehetett programozni jó pár billentyűt...
    3. Mint az 1. pontban írtam, nem találtam meg ezt a konkrét típust, de a 280-ashoz még létezett/létezik egy ún. GXTOOLS nevű alkalmazás, ami arra volt/van hivatott, hogy bizonyos bill.-ket (funkció- és kibővített bill.-ket) át lehetett programozni, hogy mit is csináljanak...
    Én most csak a 280-as-hoz találtam ilyet, ez ha a kibővített bill.-hez (böngésző/kereső/kedvencek stb stb) nem is, de legalább a funkció bill.-khez (F1-F12) legalább biztosít lehetőséget...
    GXTOOLS V1.0 | GXTOOLS V1.0 Sleep and Power Off (itt képen az F12 bill.-hez rendeltem volna a Sleep avagy Power Off funkciót)

Nem tudom, hogy a GXT 290-t érzékeli-e avagy sem, de talán megér egy próbát...

UI: Lehet (nem tudom), hogy esetleg a bill. driverével együtt nem települ-e ez az utility beépítve. A Windows Bill. beállításaiban azért nézz körül, mert lehet, hogy azon belül tudod átprogramozni, hogy milyen bill. mit csináljon, pl. egyes (nem mind) 8xx szériánál pont ez van...

Új hozzászólás Aktív témák