- Bittorrent topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- Linux kezdőknek
- Microsoft Excel topic
- Windows 10
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen program, ami...?
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
dik
őstag
Igen olvastam már épp és le is mondtam a titás csodákról! Lézerben valami atomra jól használható ami szépen tud fénymásolni és scannelni is létezik? Valami olyan nagyon szuper arany középútra neked személyes tapasztalat esetleg vagy valami?
"A hülyékkel nem lehet mit kezdeni!"
-
dik
őstag
Helló!
Itthoni használatra szeretnénk valami jó multi nyomtatót. Évig max. párszáz oldalt lenne használva. Esetleg tudnátok ajánlani valami nagyon jó arany középutat. Scannelés, fénymásolás, nyomtatás mikor mit szeretnénk lenne használva. Kissé elvesztettem a fonalat milyen irányban nézelődjek ilyen "kis" éves nyomtatási mennyiség mellett. Eddig a lézereket nézegettem mivel nem akarnám beleszáradjon a tinta, de persze nem tudom a maiak ilyesmire mennyire hajlamosak. Itthon csak egy jó kis hp 1018 van 100 éve már de ez ugye nem tud scan így kellene mellé valmi multi masina. Valami kis mindenes kellene, persze nem valami bazár kategóriára gondoltam. Valami nagyon jó kis megbízható gép kellene.
Szóval mi lenne az ami jó lenne itthonra ilyen kis mindenesnek ki javasolna amivel jópár évig el lennénk.
Előre is nagyon köszönöm ha tudnátok ajánlani valami hibátlan ilyen multi gépet olyan nem csillagászati árakon mondjuk 70 max 80 ezer környékéig!"A hülyékkel nem lehet mit kezdeni!"
-
dik
őstag
Helló!
Esetleg lenne most a piacon valami nagyon jó ár érték arányú laser nyomtató valami multi megoldásos csoda(nyomtat, fénymásol, scannel).Otthoni néha használatosra kellene valamit néznem. Esetleg tud valaki valami nagyon nagyon jót? Eddig HP voltak és nagy megelégessel használtam őket...
"A hülyékkel nem lehet mit kezdeni!"
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Parfüm topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nintendo Switch
- Masszívan lekorlátozza az AI gyorsítók elérhetőségét az USA
- Escape from Tarkov
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...