- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Az ausztrálok kitartanak a közösségi média életkori korlátozása mellett
- Vámnyomás alatt India, teljes piacot akar az USA az Amazonnak
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Megnyugtatta a Netflix a befektetőket, a vámoktól sem tartanak
- Linux kezdőknek
- Windows 11
- Facebook és Messenger
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Hálózati / IP kamera
- PR-Telecom
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Microsoft Word topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
-
IT café
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
tvamos #57853 üzenetére
Én elhiszem, semmi gond. Csak megjegyeztem, hogy én is ezt hittem, aztán egyszer egy noname rendszer pofánvágott, hogy hehe.
Opeles családfánk van, Omega hasonlatról tudok mesélni, Isten őrizze lelkemet attól
Nono azért a füles más. Nagyon, nagyon-nagyon. Egy plasztikba csavart sokadrangú helyen lévő hangcsippantók picit más kateg.
csonti07: Jelenleg amit tudok: adott csaj, kellett alap gép menjen és csinálja. Ok. Kapott G500-at. Szerviz levonóéknál hazajött. Elviekben. Gép beszart 3 hónap után, mert beszart, megesik mindenkivel. Tudod mi van vele? 1 hónapja ül és néz, mert még mindig nincs legariztatva.
Ez NBD garis gépnél úgy néz ki, hogy telefon->másnap csóka jön->gép megy->király, max 1 nap esett ki, plafon 2. Na ezért, és saját meg mások lelki üdvéért próbálom sulykolni, hogy ha tényleg nincs második notija valakinek (nekem van 3 én tojok rá) az vegyen jó garis gépet.
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- HP Victus 16-s0002nh - 16.1" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - RTX 4050 - 1,5év gari
- ThinkPad L14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar bill ujjlolv IR kam gar
- Getac S410 (G4) - 14" FHD, Core i5-1145G7, 32GB, 1TB SSD, Microsoft Windows 11 Professional
- GETAC S410 GEN3 i5 8365U 32GB 1TB SSD 14'' FHD W11
- ThinkPad T490 14" FHD IPS érintő i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T560 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 dokkoló (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest