-
IT café
Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a "Gyakran feltett kérdések" bekezdést!
A topik célja, hogy segítsen eligazodni a hálózati adattárak piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Salex1
őstag
Új vagyok a NAS témában. Most kinéztem egy ZYXEL NAS326-t.
Filmek és képek mennének rá többnyire, otthoni használatra, valamint torrent menne rajta , de fontos lenne, hogy egy munkahelyi gépről neten keresztül egy könyvtárat rá tudjak szinkronizálni, alkalmas ez ezekre? -
Salex1
őstag
Tudnátok segíteni? Egy Tp-link router USB-be rakott pendrive-ot használok hálózati meghajtónak, deakadt egy problémám. Van egy sima FAT rendszerű pendrive akkor az miért SMB-ként jelenik meg, ha a routerbe dugom. Illetve a lényegesebb, hogy miért nem enged kb. 230Mb-nál nagyobb fájlt másolni rá. (ha rajta van a pendrive-on alapból, akkor rendben kezeli)
Filmet szeretnék androidon streamelni róla, és eléggé megbonyolítja, hogy a pendrive-ot ki kell húzni, rámásolni és csak utána tudom nézni...ennyi erővel a mobilra is másolhatnám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
- Hegesztés topic
- Renault, Dacia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 25
- RIOS Gépház: Terheléses támadás alatt a PROHARDVER! lapcsalád
- Assassin's Creed Shadows - A start után máris több mint 1 millió játékos
- Hardcore café
- Háztartási gépek
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest