-
IT café
Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a "Gyakran feltett kérdések" bekezdést!
A topik célja, hogy segítsen eligazodni a hálózati adattárak piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sickboy25
addikt
Sziasztok!
Ki melyiket választaná?
Synology DS115j Vs. Zyxel NAS326
Nekem igazából egy otthoni központi tároló kell, ami mindenhonnan elérhető. Filmek, fotók és torrent futtatásához...
Nem tudom, hogy kétlemezes verzió kell-e nekem, mert szerintem nem :-), de ha bővíteni akarnám, akkor meg nem ártana...
Köszi
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Sickboy25
addikt
Sziasztok
Olyan NAS-t keresek, ami megbirkózik a 4K -s videókkal. Olvastam egy régebbi ph tesztet Synology DS216 PLAY-ről. Az már jó úton haladt. Esetleg tudnátok erre a célra nekem egy megfelelő eszközt ajánlani?
Köszönöm
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Sickboy25
addikt
Sziasztok!
Nah most, hogy elolvastam az összegzést, sikerült kellőképp összezavarodnom.
NAS -t szeretnék venni média szervernek. Egy olyan eszközt keresek, ahol a képeket és filmeket tárolhatom és TV-vel el tudom érni és le tudom játszani a tartalmát. Egyszer biztos használnám torrentezésre is, de most a külső vinyoimat és USB stickkeket szeretném kiváltani egy NAS-sel, hogy ne kellejen egyik tv-től a másikig hurcolni. Hanem kényelmesen bármelyik TV-ről elérjem az adatokat.
Keret kb. 60K és két lemezes megfelelő lenne.
Mit ajánlanátok? Pontos típust írjatok ne csak gyártót.
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Asztali konzolt tervezne a Valve?
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Politika
- Gitáros topic
- Mikrotik routerek
- Ingyen kellene, de tegnapra
- PlayStation 5
- További aktív témák...