- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
-
IT café
Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a "Gyakran feltett kérdések" bekezdést!
A topik célja, hogy segítsen eligazodni a hálózati adattárak piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
válasz robi0604 #6268 üzenetére
Netgear: Joval erösebb hardver a többinel, 5 ev garancia, ket lan csati, inkabb vallalati környezetebe szant gep.
QNAP: Gyengebb hardver, viszont kb fele annyiba kerül, otthoni atlag felhasznalasra teljesen megfelel.
Iomeganak gyenge a hardvere raadasul nem is szerelhetö, szoval azt semmikeppen.[ Szerkesztve ]
-
Patice
nagyúr
válasz robi0604 #6268 üzenetére
Ezek közül én is inkább a QNAP-ot választanám, Netgear is jó lehet, de a kettő közül az olcsóbbat a kereted miatt. De ha már a Netgear is beleférne a keretedbe, akkor én még számításba venném a Synology DS 212j-t is. Az is ebben az ársávban mozog.
Fogyasztásban, megbízhatóságban szerintem ezek közül a legjobb.
Eladó: Intel NUC J5005, Xbox 360, Daewoo Matiz, Lenovo dokkoló
-
depmod
aktív tag
válasz robi0604 #6289 üzenetére
Nekem TS-212-esem van, teljesen elégedett vagyok vele, 2 rack, transmission, minden webes szolgáltatás remekül megy rajta, ftp folyamatosan, UPnP megosztás mediaplayerre, windows megosztás xp-n és 7-esen is rendben, nem tudok rosszat mondani róla, halk is. 30k-ért vettem 1 évesen, nem bántam meg.
Néztem rengeteget, de a soho kategóriát kihagytam, egyszer költök kicsit többet, hogy jobb és használható tartalmat vegyek, anno szemeztem a Zyxel is, de visszaolvasva megtudhatod, hogy mitől ment el a kedvem a márkát érintve...., akkor a nyuszi b***hatja!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest