- Hamarosan kiderül, hogy a Trump-kormány szétdarabolja-e a Metát
- Nem kaphat a mellette lévő atomerőműből több áramot az Amazon adatközpont
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Így tréningezi az AI-modelleket az EU-ban a Meta
- 500 milliárd dollárnyi AI-szervert gyárt le az USA-ban az NVIDIA
-
IT café
Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a "Gyakran feltett kérdések" bekezdést!
A topik célja, hogy segítsen eligazodni a hálózati adattárak piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TonTomika
aktív tag
Nekem volt egy kék karikás 500gb-os MyBook World-om, meghalt, állítólag megfőtt benne a vinyó. (Garanciában cserélték egy USB-s egyel újabb 1TB-os modellre.)
Illetve volt még egy az USB-el egy generációs Home Edition is, ebben is tönkrement a gyári vinyó (ekkor vettem én csak a házat), egy Samsung 320gb-os vinyóval használtam másfél évet és kb egy fél éve, rendszervinyó klónozásnál megpurcant az elektronika. A vinyó szerencsére működik, de az elektronika elszállt. Pedig nagyon szerettem, főleg, mert volt rajta FW port is.
-
krealon
veterán
Nagyon orulok, hogy ilyen szerencsed van, viszont kivancsi lennek a HDD uzemi hofokara abban a MyBook World-ben. (Tenyleg!) Illetve a kornyezeti humerseklet is erdekelne.
Egy hasonlo felepitesu Medion (passziv hutesu) NAS 1 orai torrentezes utan 55 fokra hevitette a HDD-t a 23-25 fokos szobaban. :-(
Új hozzászólás Aktív témák
- CORSAIR RGB LED Lighting PRO INGYEN FOXPOST
- Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm white INGYEN FOXPOST
- Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm black INGYEN FOXPOST
- Cooler Master Hyper 622 Halo White Edition (Alkatrész/Hiányos) INGYEN FOXPOST
- be quiet! Pure Rock 2 FX 120mm ARGB INGYEN FOXPOST
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- iPhone 16 Plus 128GB, Újszerű, Független, 100%, Töltővel, Garanciával!
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N
- Cooler Master CK350 Mechanikus billentyűzet Brown Switch RGB Megkímélt állapotban!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest