- AliExpress tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- C# programozás
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Total Commander
- Programozás topic
- VMware
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
-
IT café
Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a "Gyakran feltett kérdések" bekezdést!
A topik célja, hogy segítsen eligazodni a hálózati adattárak piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Smooth
senior tag
válasz krealon #15891 üzenetére
Köszi, de adatok megvannak. Nincs gond semmivel, csak a NAS kezelőfelületén jelzi így. Illetve jelenleg nem tudom használni a második lemezt (az teljesen üres). Windows mind2 lemezre ugyanazt a foglaltsági szintet látja, pedig a másodikon nincs adat (nem is kell, hogy legyen).
Ezt a státuszt nem lehet valahogy resetelni? Hogy ne Raid1-ként akarja kezelni az első lemezt?
# I got bored one day and put everything on a bagel...
-
Ano
senior tag
válasz krealon #15891 üzenetére
Köszi, majd kipróbálom ezt is otthon
Jelenleg úgy találtam meg a NAS-t, hogy meglestem a telóm IP-jét és hozzáadtam 1-et ... és pont belenyúltam, mert az volt a NAS IP-je
Tegnap eljutottam odáig, hogy inicializáltam a 3TB-is WD RED NAS vinyót és elkezdtem felmásolni az USB-s vinyók tartalmát ... telneten jeresztül mert az kicsit érthetőbb számomra és jobban kezelhetőbb mint a webes másolós bigyó ...
1-2 próbafilmet lejátszottam a TV-n így kijelenthetem, hogy jó lesz ez amire kellett nekem
Majd még sok finomítást kell megcsinálnom rajta, pl kéne rá MC illetve jobb volna SSH-val becsatlakozni, de alapból csak a telnet működött ...
webes felületre nem lehet valahogyan MC szerű másolót telepíteni?
Synology RT6600AX felfedezés alatt
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest