- TP-LINK routerek
- Megbüntették a franciák az Apple-t, nem félnek Trump válaszától
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Synology NAS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- ASUS routerek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kegyelmet kaptak Trumptól a BitMEX társalapítói
- Microsoft Word topic
-
IT café
Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a "Gyakran feltett kérdések" bekezdést!
A topik célja, hogy segítsen eligazodni a hálózati adattárak piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szonti
aktív tag
Na közben nézelödtem van egy Zyxel nsa 325 20 ezerért vagy Qnap ts 228 30 ezerért. Felhasználás az adattárolás elsösorban, másodsorban 15-20 torrent futtatása és tvn tartalmak lejátszása. Minél olcsobban akartam kijönni belöle, de inkább veszek egy kész terméket ami plug and play, egyszerübb lesz. Én ugy láttam h a Qnap komolyabb gép mint a Zyxel, de ha a felhasználásomhoz elég az is, akkor mondjátok, illetve teljesitmény szerint mennyivel tudhat kevesebbet a Zyxel? Kevesebb torrentet bir? Sokkal lassabban tölt le? Miben nyilvánul meg h gyengébb?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9750H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Samsung A54 5G 256/8GB / Szép állapotban / 12 hónap állapotban
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest