Új hozzászólás Aktív témák

  • petrosilov

    tag

    válasz Borisz76 #26339 üzenetére

    Köszönöm szépen a válaszokat.

    Borisz76:

    Zseniális! Hát erre nem gondoltam, de tényleg. Még rá sem kerestem, pedig. :) E szerint 4TB-ot még megeszik. Kösz szépen.

    DS209-el még annyi a gondom, hogy ahogy fut a felhős mentés rajta, az erőforrások kiakadnak 100%-on és eléggé elfoglaltnak tűnik. Oké nem mai darab, ez tény, vagy 10 éves. Úgyhogy lehet meglépem az újabb nast, amíg el nem hasal.

    Alex91:
    Egy év alatt kb 300-400 GB "digitális szemét" keletkezik, amit el kell helyezni. A meglévő 2TB mellett, ahol 2016-ig vannak képek, helyi mentésben lakik már 3 év anyaga kb 1,1TB méretben, szóval már régen lépni kellett volna, de halasztgattam. Mentve ez is van persze, de elég katyvasz az egész, rendbe kell tenni, nincs mese. Szóval már most van 3,5TB adat amit azonnal el kell helyezni, ha minden költözne az új eszközre.

    Van most itt a fiókban 2db új WD Red 4 TB, ezzel kellene elindulni. Ha négy lemezesben gondolkodunk, akkor elég nekem a 418j? (szemben a 418 vagy 418+ -al) Illetve itt versenyezne a QNAP Ts431p is, ha. Vagy a kétlemezesek, de ott már jövőre cserélni kellene a lemezeket.

    AiRLAC:
    Az iDrive oldalán írják, hogy 4 gyártót támogatnak Syonology, QNAP, NEtgear, Asustor de a gyakorlatban mennyire mennek ezek csont nélkül arra nincs rálátásom.

Új hozzászólás Aktív témák