-
IT café
Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a "Gyakran feltett kérdések" bekezdést!
A topik célja, hogy segítsen eligazodni a hálózati adattárak piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hakos1987
őstag
Én a következőt tenném a helyedben. Nem akarok a pénztárcádba tudkálni, de a NAS520 45e Ft, a Qnap 38 körül van. Szerintem ne vegyél gigabites switch-et, hosszú távon jobban jársz, ha veszel egy normális routert! A két nas különbözete meg a switch ára már majdnem kiadja a lent említett routert (~18e Ft).
Anno mikor vadásztam routert, végül a TP-Link WDR4300 lett. Nem mondom, hogy feltétlen ezt vedd, de ár/érték arányban nagyon jó. Persze létezik sok más router, én mindent összevetve erre tettem le a voksomat. Galaxy S5 mobilon Wifi-n keresztül speedtest.net alkalmazással 129mbit letöltési sebességet mértem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
- IKEA Livboj vezetéknélküli mobiltöltő eladó
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest