- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
- Vacsora az elnökkel: kilőtt Trump mémcoinja
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Az ausztrálok kitartanak a közösségi média életkori korlátozása mellett
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Windows 10
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tényleg készül az OpenAI-féle X-rivális
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem landolhatnak SpaceX rakéták a Bahama-szigeteken
- Videó stream letöltése
- Microsoft Excel topic
- Milyen routert?
-
IT café
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
Anonymus23 #88806 üzenetére
Értem, köszi
(#88805) saen
Van egy pár ami nem G-Sync-es de akkor így már megvan a dolog miértje, Anonymus válasza alapján
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
Anonymus23 #88803 üzenetére
Okés, köszi
Azzal kapcsolatban tudsz valamit mondani, hogy miért van +30-40k felára a ROG és Predator szériának? A név és ennyi?
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
Anonymus23 #88800 üzenetére
Ejha, akkor valahol nagyon lemaradtam
Nekem ez a zöld nem jön be
Illetve azt elfelejtettem említeni, hogy a káva minél kisebb legyen. Nekem ez már nagy (főleg alul). Amiket felsoroltam, főleg a 2 ACER, ha max. akkora a káva akkor jó. -
DokiBaxxi
őstag
válasz
Anonymus23 #88798 üzenetére
Egy GTX 1070-hez (esetleg később upgrade) lesz, DisplayPorttal. Nem kell se G-Sync, se Freesync, természetesen nem baj ha van. Mindenféle játék, sokban megvan a kellő FPS (100-140). Természetesen TN panelre gondoltam, azt hittem ez egyértelmű abból, hogy azt írtam, hogy egy IPS mellé kell (hogy nehogy valaki azt mondja, hogy vegyek már IPS-t mert az jobb). Plusz tudtommal nincs (vagy alig van) olyan 140(+)Hz-es monitor ami IPS.
-
DokiBaxxi
őstag
Üdv!
Játékra, jelenlegi IPS monitor mellé keresnék valami FullHD-s, 24-25"-es 144Hz körüli csodát, 100e Ft körül. Főleg Asus és Acer jutott eszembe, mert ezekről hallottam, hogy ebben a kategóriában hozzák a minőséget. A következőket néztem ki:
ASUS MG248QR
ACER XF240Hbmjdpr Predator
ACER KG251QDEzek mennyire jók? Esetleg valami alternatíva?
Illetve az lenne a kérdés, hogy mivel tudnak többet a 130-140-nél induló, szintén 24-25"-es, FullHD-s, 144Hz-es (esetleg tuningolható) ASUS ROG és ACER Predator szériák? Megérik a felárat? -
DokiBaxxi
őstag
Sziasztok!
Megvan a Dell P2314H monitor, a kérdés az IPS Glow-val kapcsolatos. Ez mennyire feltűnő? Tudtam a jelenségről, mielőtt megvettem a monitort, csak kissé zavar, hogy full fekete háttér esetén, főleg a bal és jobb alsó sarokban látszódik ez a glow, és nem is kicsit. Ez normális, vagy hibás a monitor? -
DokiBaxxi
őstag
Sziasztok!
A Dell P2414H miben különbözik a Dell P2314H-tól? Csak méretben?
Valamelyik monitortesztben olvastam, hogy egy sorozaton belül 2 Dell monitor kicsit különbözik, nem tudom, hogy az itt áll fent, vagy a zU sorozatnál? Sajnos nem találom a tesztet
Szóval a fő kérdés: A P2414H is PWM-mentes, IPS moitor, és ugyanolyan minőségű, mint a P2314H? -
DokiBaxxi
őstag
Sziasztok!
Így Black Friday alkalmából nem tudjátok, hogy lehet-e valahol kapni Dell P2314H-t 50e Ft alatt? Több magyar boltot is néztem, mindenhol 55e körül van, emag-on meg nincs ilyen monitor -
DokiBaxxi
őstag
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
DokiBaxxi #52093 üzenetére
Na módosult kicsit a dolog
Szóval, 55e Ft-ig tudnátok ajánlani valami jó kis monitort?
-Legyen FullHD (1920x1080)
-Főleg játékra kellene
-Legyen IPS Paneles
-Nyilván nem 2 évre szeretném, szóval legyen időtálló (itt nyilván arra gondolok, hogy ne menjen tönkre, őrizze meg a színeit stb.)
-Színmegjelenítése szép/valódi legyenEgyelőre ennyit tudok mondani, nem nagyon értek a monitorokhoz. Tudnátok valamit ajánlani?
Előre is köszi: swagger -
DokiBaxxi
őstag
Sziasztok!
Mi a véleményetek a kötvetkező monitorról?
LG 22MP55HQ-PJátékra kellene (kompetitív illetve AAA-s játék-COD,BFDayZ,ArmA, illetve AAA-s TPS-ek), fontos a jó betekintési szög, hosszú távra, jó válaszidő stb. Jelenleg egy SAMSUNG SyncMaster 215TW-m van. Ettől mindenképpen jobb lenne?
Illetve nem tudom, színek számát tekintve a kérdéses LG mennyire "jó", illetve reális színmegjelenítés szempontjából?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- Jövedelem
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5K-s monitor a ViewSonic portfóliójából, akár Mac-ekhez is
- Autós kamerák
- Prohardver app (nem hivatalos)
- OLED TV topic
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- LG (27GR95QL-B) 27" 240HZ OLED QHD MONITOR ! AKCIÓ!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- MSI G2712f Gamer Monitor!27"/Ulra Rapid IPS/FHD/180hz/1ms/Freesync-Gsync/
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest