- Microsoft Excel topic
- YouTube
- Proxmox VE
- Windows 7
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Milyen routert?
- Musk, X, a deepfake-törvény és a szólásszabadság
- A konzolok, a GTA VI és az új Switch húzzák előre a játékipart
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
-
IT café
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
.wantííd #42209 üzenetére
A drivert nem értem, ha így sem megy, nem az övé a driver vagy lehet hogy valami gáz lesz a monitorral, a helyedben sürgősen szerválnék egy dvi kábelt(árnyékolt dual dvi-d a legjobb, de próbának bármilyen dvi megteszi)
Eszközkezelőben monitorra jobb gomb/illesztő keresése a szgépen/
almapa pipa, tallózással meg kell adni a mappát és magától megtalálja.
Vagy mégbiztosabb módszer:
Eszközkezelőben monitorra jobb gomb/illesztő keresése a szgépen/választás a szgpen található illp. listából/saját lemez/tallózással megmutatod neki a .ini fájl-t, esetleg kiveszed a kompatibilitás pipát hogy tuti lemenjen a torkán
(ha csak exe vanakkor elötte ki kell csomagolni 7zippel, vagy winrarrar) A vga-s driver kell a d.sub csatihoz, de meg lehet próbálni a többit is ha külön van mert esetleg elszúrták a neveket, de akkor csak szigorúan a kompatibilis hw. pipával be)A display manager csak digitális csatlakozással fog menni, monitor menüben ddc/ci-t bekapcsolva.
és addig lehet hogy fel sem telepedik amíg nnincs fent a driver.A színprofil változást és a driver után sem szokott nagyon szembetűnő változás történni, mindkettő nélkül is lehet használni, eget rengető különbségre ne számíts.
-
jim bcs
nagyúr
válasz
.wantííd #37944 üzenetére
egy kicsit olvass fentebb, de belinkelem mit írtam ne keresd
Hosszas rágódás és a topik nagyurai segítsége után döntöttem és tegnap meg is érkezett a Dell S2340L-em, melyet azonnal leteszteltem FPS játékok alatt mivel ez volt a fő cél. A tesztet a Crysis_3 és a Splinter Cell_Blacklist töltötte be. Amellett hogy maga a monitor kinézete gyönyörű nem üt úgy vissza a Glossy felület nappali fényviszonyok mellett mint a képeken és a videókon amiket láttam róla, éjszaka semmilyen bevilágítási anomáliával nem találkoztam azaz kikapcsolt állapotban sem voltak bevilágítások, a talpa stabil, az anyaghasználat kiváló, beváltotta a hozzáfűzött reményeimet, a színek valóban élethűek, áthúzásokat én szemre nem tapasztaltam egyet sem. Rövidre zárva felülmúlta azt amire számítottam, ebben az 50k-ig kategóriában nálam a Kifejezetten Ajánlott plecsnit kapja és bátran ajánlom FPS játékokhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Mini PC
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Microsoft Excel topic
- YouTube
- Robot fűnyírók
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Telekom mobilszolgáltatások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest