- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Netflix
- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
- YouTube
- Zyxel NAS326
- Musk, X, a deepfake-törvény és a szólásszabadság
- Videó stream letöltése
- Mikrotik routerek
- Világméretű botrány, leállás: minden megakadt, bocsánatot kért a CrowdStrike
- Hálózati / IP kamera
-
IT café
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Isual
veterán
Először is sztem a Dell Ultrasharp monitorai nagyon is tetszetősek és rendkívül funkcionálisak. Letisztult, szép forma, számomra impozáns. Tény, hogy eleinte engem sem hatott meg a 2209wa, U2211H és U2311H stílusa, de amikor bementem az Oázisba és élőben megnéztem őket egyszerre minden megváltozott.
Más képeken és más élőben, nekem a személyes találkozás nagyot dobott a monitorok külső megjelenésének megítélésén. Most már el se tudnék mást képzelni, mint egy ilyen Dell Ultrasharp monitor.De nyilván ízlések és pofonok.
Minden esetre én annál nagyobb butaságot nem tudok, hogy valaki csak azért vesz TN-paneleset, ráadásul drágábban!!!, mert rajul néz ki.
Akkor már inkább mondja azt, hogy fontos neki a jó válaszidő meg ilyen egyébként alig észrevehető TN-előnyök, de csak azért mert jól néz ki... erre nem tudok mit mondani... legalábbis szalonképeset nem.
Azért ha tudod győzködd, esetleg (ha van rá mód) küldd el az Oázisba, nézze meg az U2311H-t is, legalább megpróbáltad. De mindenképp jó lenne, ha élőben is látna egy U2311H-t, hátha
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS VZ27EHF-W 27coll full hd 100hz monitor 1ms
- SAMSUNG LS32DG800SUXEN ) 240HZ 4K OLED GAMER MONITOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Dell 27" 2K 2db kisebb karc a képen! P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- 150db DELL Universal Dock D6000 dokkoló (452-BCYH) (DisplayLink)
- HyperX Cloud Alpha 2 Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- SzoftverPremium.hu
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest