Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Pom-Pom

csendes tag

válasz kbr #2296 üzenetére

A W880i kisebb, vékonyabb, viszont fém házzal rendelkezik. Szerintem egy nagy kézben elég idegenül néz ki. Walkman, tehát a zenei része erősebb. A gombjai viszont picik, nekem 2 nyomás után fájtak az ujjaim tőle.

A K810i-ben viszont a kamera erősebb, itt 3,2 MP, AF, 16x digitális zoom...stb, van vaku.
    Van benne rádió.

Szóval első körben azt kell eldöntened, a zene vagy a fényképező a meghatározó számodra. És a használhatóság se utolsó szempont (nálam a W880i ezért esett ki). Vásárlás elött mindenképp próbáld ki a gombokat.

• Pom-Pom

csendes tag

válasz nemma #2293 üzenetére

Bocsi, a K tényleg lemaradt :)

Akkor elmegyek és majd élőben kipróbálom őket és a benyomásaim alapján döntök.

Köszi

• Pom-Pom

csendes tag

Sziasztok!

Köszönöm szépen, jó sok ötletet adtatok, milyen telefont is vegyek, bele is telt egy kis időbe míg körbejártam a témát. Nagyon úgy néz ki, hogy valamilyen irányba kompromisszumot kell kötnöm, csak még azt kell kitalálni milyet.

SE 880i - használhatatlanok a gombjai, ezért kiesett
    samsung L760, samsung U700 - Szintén szépek,csak a samsungokkal az a bajom, hogy annyira picik ezek a pengék, hogy nekem olyan kis törékenynek tűnnek. Nem hiszem, hogy évekig bírnák. U 600-at fogtam élőben és valahogy nem volt meggyőző ezen a téren.
    LG KU970- nagy baja, hogy nem bővíthető a memóriája, és ami van, az sem dinamikus. Előző telefonomnál ez volt a legnagyobb bosszúság, ezért ilyenbe mégegyszer nem ugranék bele.
    Motorola K3 - egyedi darab, biztos forrásból elég nehéz bontatlan csomagost beszerezni, ahol garancia is érvényesíthető ( bár előző motorolámnál nem is volt szükség szervízre eddig, pedig már 4 és fél éves) De ha már moto, akkor lehet érdemes megvárni a v9-et, ami op rendszeres. A 110 gr nekem még nem nehéz :)
    SE W910 - jó kis telefon, tetszik, de szintén nehézkes még a beszerzése.

Szóval maradt 3 telefon, mindegyik kompromisszumos, de most jó áron megkaphatom őket aranykártyára a t-mobilenál, közel azonos áron.

SE 810i
    Nokia N73
    Nokia 6120 Classic

A nokiákkal van egy kis ellenérzésem, régebbi tapasztalat, hogy nem igazán megbízhatóak, annak idején évente kellett cserélni őket, pedig nem is nyúztuk. Ellenük szól még, hogy kinézetre sem egy szerethető telefon, viszont van op rendszer és HSDPA (a 6120c-nél). Mentett formátumaikat viszont állítólag más nem nagyon tudja kezelni. (Igaz ez?)

Az SE pedig egy jó tudású telefonnak tűnik, amint írtátok, sok progit lehet rá pakolni, kinézetével sincs gond, és valószínüleg nem esik szét egy ránézéstől. Mellette szól még, hogy a háztartásban már vannak SE kiegészítők. A gombjait azért még megfogdosom, mielött letenném mellette a voksom. Ezt most 35-ért részletre megkapnám, ami nem rossz egy ilyen tudású telefonért.

Láttam elöttem többen is ezek között vaciláltak, sokmindent elmondtatok már, ha még tudtok valamilyen szempontban segíteni, megköszönöm.

• Pom-Pom

csendes tag

Sziasztok!

Segítségre lenne szükségem, mert elakadtam a telefonkeresgélés közben. 4 és fél év után most kezd el gyengélkedni a régi motorolám, ezért lesz lassan aktuális egy új eszköz beszerzése.
    Fontos, hogy hosszútávú kapcsolatra tervezek, ezért strapabíró készülékre lenne szükségem, annak örülnék a legjobban, ha fém borítása lenne (de ez nem kizárólagos).
    Főleg adatkommunikációra lesz használva, ezért szeretnék HSDPA-t, használhatóböngészővel, e-mail klienssel. Legyen gyors a szoftvere, és használható. (Mivel eddig motorolám volt, az sem áll távol tőlem, az SE eddig egy kicsit idegen, de szerintem majdnem minden megszokható.)
    Az sem árt, ha telefonálás közben jó a hangminőség :)
    Kamera legyen benne, de nem elsődleges, hogy milyen, és mennyit tud. A zenei részhez nem ragaszkodom, ha van benne, hát legyen :)
    Bővíthtő memória az kellene.
    Mivel női kézbe lesz, ne legyen valami nagy batár, nem baj, ha jól néz ki, van sítlusa :)

Hát röviden ennyi lenne, nekem nem sikerült olyat lelnem, ami tökéletes lenne, hátha nektek van valami ötletetek.
    Mivel egyenlőre nem sürgős, az sem baj, ha valami olyan modellt mondtok, ami a közeljövőben lesz kapható. Az ár az annyira nem szempont, mert ha hosszútávon használható, akkor inkább fizetek érte.

Köszönöm, a válaszokat

Új hozzászólás Aktív témák